Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

2ª EDICIÓ PROJECTE D'ESTUDIANTS-TUTORS EN LA FACULTAT DE PSICOLOGIA

  • 4 de desembre de 2023
Image de la noticia

Aquesta setmana ha tingut lloc el lliurament de diplomes acreditatius als estudiants que han participat amb el rol de tutor en el projecte d'innovació docent "El paper del company/a-tutor/a: programa d'aprenentatge col·laboratiu per a la docència de Fonaments de Psicobiologia" (cod UV-SFPIE_PIE-2736157).

Durant el primer quadrimestre del curs 2023-24, els companys-tutors han rebut formació addicional, planificada i estructurada, amb la finalitat de col·laborar amb el professorat. Els companys-tutors s'han implicat en l'aprenentatge col·laboratiu, ajudant als seus companys durant les activitats pràctiques de l'assignatura de Fonaments de Psicobiologia. Així mateix, els estudiants han comunicat que estaven satisfets amb el procés, i han destacat elements com ara l'ajuda entre companys, l'increment de la motivació i l'aprenentatge, classes més dinàmiques amb explicacions més pròximes, i la integració social entre iguals.

Els professors implicats en el projecte han transmés l’agraïment als estudiants i esperen poder reprendre el projecte el pròxim curs acadèmic.