BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

La col·lecció està ordenada per nombre currens, dins de cadascuna de les matèries.

Llista de matèries Sala Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

Ciències Gastronòmiques:

  • Química dels Aliments
  • Tecnologia dels Aliments
  • Alimentació i Cultura
  • Sensorialitat
  • Enologia
  • Sumilleria i Cocteleria
  • Tècniques Culinàries
  • Creativitat i Innovació
  • Gastronomia General
  • Gastronomia Internacional
  • Homenatge F. Sapiña
  • Nutrició i Dietètica

Matèries Generals:

  • Química
  • Química Física
  • Biologia
  • Bioquímica
  • Botànica
  • Adm. Empreses
  • Legislació
  • Història i Documentació
  • Química Analítica
  • Tecnologia Farmacèutica
  • Anàlisi Instrumental
  • Química Farmacèutica
  • Parasitologia
  • Microbiologia
  • Anatomia
  • Fisiologia
  • Patologia
  • Salut Pública
  • Farmacologia
  • Farmacognòsia
  • Farmacocinètica
  • Toxicologia
  • Enginyeria Química
  • Matemàtiques
  • Física
  • Psicologia