BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

Exposicions actuals

 

 

 

 

 

 

"Carlos Giménez: la vinyeta d'un país​"

 

Hui dia 23 d’abril, per a commemorar el Dia del Llibre, inaugurem a la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà”, l’exposició virtual “Carlos Giménez: la viñeta de un país”.
Álvaro Pons, director de l’Aula del Còmic, ens ha preparat un valuós material, del qual gaudireu en aquesta exposició virtual, que ens apropa a la figura del gran dibuixant Carlos Giménez, molt conegut per “Paracuellos”, però com descobrireu al llarg de l’exposició, la seua obra comprèn molt més.
Els nostre agraïment a Álvaro Pons, a la Càtedra d’Estudis del Còmic UV, Aula del Còmic Uv, y a Reservoir Book. Sense la seua inestimable ajuda, l'exposició no hauria sigut possible.

"Remor silenciós" exposició de Zuzanna Distel a la Biblioteca d'Humanitats, planta baixa. Del 3 de maig al 25 de juny.

 

“Remor silenciós” perquè és molt important per a mi la creació d’una obra en la qual intente calmar-me, tranquil·litzar-me i allunyar-me del món que m’envolta i també mirar cap a dins de mi mateixa. En el caos de la ciutat on cree la majoria de les meues obres trasllade el meu esperit a un lloc més aïllat, és a dir, majorment al jardí on creix la planta més bonica. Quan comence mirar-la, cada vegada més ella va canviant, no sembla ser una gran branca de l’arbre sinó que es converteix en el que volem veure nosaltres. Per això, en les meues obres veuràs alguna cosa més que només la vinya, veuràs el que vulgues veure. No imposaré res, la interpretació la deixe lliure a l’espectador.

Les meues obres inclouen també les emocions de cada moment i pot semblar que transmeten alguna sensació, però potser això fa que l’espectador se m’acoste més.

Zuzanna Distel

 

Exposicions anteriors

Cartel Guerra en Imatges

 

Cartel Hivern

Cartel Holocaust

Cartel Dones artistes

Cartel Bon Profit

Cartel Revolució Russa

Cartel Adaptacions cinematogràfiques

Cartel Dones pioneres

Cartel Diversitats sexuals

Cartel València i els seus barris

Cartel Prehistòria-Antiguitat

Cartel Raconet Galdós