BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

La Biblioteca de Psicologia i Esports ofereix el servei d'estudi en sala

  • 21 de setembre de 2020
Facultat de Psicologia
Facultat de Psicologia

A partir de hui, dilluns 21 de setembre, la Biblioteca de Psicologia i Esports ofereix el servei d'estudi en sala després d'instal·lar les mampares de seguretat. Recordeu que per a utilitzar el servei, és necessari acudir a la Biblioteca amb el carnet de la Universitat de València.

En accedir a la biblioteca, el personal prestarà un lloc de lectura per usuari, que podrà ocupar de 8.30 h a 13.45 hores, o de 16.00 a 20.45 hores. En finalitzar el seu torn, l'usuari haurà d'abandonar la biblioteca i emportar-se totes les seues pertinences.

Es realitzarà la neteja i desinfecció de les instal·lacions després de cada torn. Es recorda que a la biblioteca s'ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre els usuaris, i que l'ús de la mascareta és obligatori durant el temps que l'usuari romanga a la biblioteca. A més, amb la intenció d'utilitzar les biblioteques de manera segura, els usuaris no podran utilitzar els llibres de les prestatgeries, els escàners, les fotocopiadores ni els ordinadors.