BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Biblioteques obertes els dissabtes al matí

  • 30 de setembre de 2020
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Ciències Socials

A partir del dissabte 3 d'octubre les biblioteques d'àrea de la Universitat de València romandran obertes els dissabtes al matí en horari de 9.00 a 13.45 hores.

En compliment de les mesures de seguretat i higiene recomanades, les biblioteques prestaran els seus llocs de lectura en un únic torn de matí. La utilització de les sales d’estudi de la Universitat de València queda restringida a persones amb targeta universitària UV. ¡L'entrada a la Biblioteca de Ciències Socials serà per l'accés als vianants de l'Avinguda del Tarongers cantó amb Prof. Ernest Lluch.

A les biblioteques s'oferirà el servei de préstec amb reserva prèvia  mitjançant el catàleg Trobes. No cal reserva ni cita prèvia per tornar llibres. No obstant això, en tornar els llibres, les biblioteques els posaran en quarantena, i la devolució no es farà efectiva en el compte de l'usuari fins tres dies més tard.

La Biblioteca Històrica, a l'edifici La Nau, obrirà amb cita prèvia de 9:00 a 13:30 hores. Consulta ací l’horari de les biblioteques obertes els dissabtes. Recordem que el dia 10 d'octubre les biblioteques romandran tancades per festiu.