BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Inauguració de l'exposició "Trobes: 550 anys de la impremta a València"

  • 29 d’abril de 2024
Trobes550
Trobes550

Dijous 25 d’abril es va inaugurar l'exposició "Trobes: 550 anys de la impremta a València" amb la presencia de la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre Escrivà,  acompanyada per la directora de l'SBD, Cristina Tomàs Martínez, i la directora de la biblioteca Mª Jesús García Mateu, així com els comissaris de la mostra. No només es va limitar a l'escenari local, ja que també va comptar amb la presència dels rectors de les universitats europees de l'aliança Forthem, reforçant així els llaços acadèmics a nivell internacional.

L'exposició, que es mantindrà oberta fins al 8 de setembre a les sales Duc de Calàbria i Bigues del Centre Cultural La Nau, ofereix una experiència única per a tots els visitants. A la primera sala, es podrà admirar l'exemplar original de les Trobes, així com una selecció d'incunables de la col·lecció de la Universitat, mentre que la sala de Bigues promet una immersió fascinant en el món de la impremta, explorant la seua invenció i difusió per Europa.

Per a aquells interessats en obtenir més informació sobre l'exposició i altres activitats relacionades amb aquesta commemoració històrica, s'ha llançat la pàgina web Trobes550, un recurs imprescindible al voltant d’aquest aniversari.

Imatges: