BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

XXVIII Jornades d'Investigació de les Universitats Espanyoles

  • 9 de novembre de 2022
Crue - Rebiun
Crue - Rebiun

La Universitat de València acull la celebració de les XXVIII Jornades d'Investigació de les Universitats Espanyoles els dies 9, 10 i 11 novembre de 2022. La trobada reuneix, per fi de manera presencial, als principals responsables de la política científica i la gestió de la investigació, la transferència i la innovació de les universitats espanyoles.

Les jornades es desenvoluparan al llarg de tres dies. El dimecres dia 9 de novembre, les cinc xarxes que formen part de la Comissió Sectorial Crue I+D+i (RedUGI, RedOTRI, RedDIVULGA, RedOE i REBIUN) es reuneixen per a debatre i establir les seues línies estratègiques per als pròxims mesos. Els dies 10 i 11 de novembre, dijous i divendres, es dediquen a sessions plenàries i ponències sobre diferents temes d'interés per a la sectorial; concloent amb el plenari conjunt de la Comissió Sectorial.

La Xarxa de Biblioteques Universitàries i Científiques Espanyoles (REBIUN) és una xarxa associada a la Sectorial CRUE R+D+i. REBIUN està formada per les biblioteques de les 76 universitats membres de la CRUE i el CSIC, entre elles el Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitar de València, que participa en les seues línies estratègiques i forma part de diversos grups de treball.

Aquesta reunió suposa una ocasió excepcional per a intercanviar experiències, aconseguir consensos i analitzar, debatre i proposar recomanacions i protocols d'actuació sobre les qüestions clau dels plans i estratègies que afecten  la I+D+i de les universitats espanyoles.