BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València compta amb una àmplia col·lecció de recursos electrònics (revistes, llibres i bases de dades) que podràs consultar tant des dels Campus de la Universitat com des de fora. L'accés a la majoria dels recursos electrònics està limitat als membres de la comunitat universitària (estudiants, PDI i PAS) encara que hi ha alguns d'accés lliure.

Si vols cercar únicament recursos en format electrònic pots fer-ho des del catàleg pel seu títol, matèria o pel llistat alfabètic de tots els recursos.

Els estudiants poden utilitzar les guies temàtiques de grau que han preparat les biblioteques . Les guies ofereixen recursos (llibres en paper, llibres electrònics, articles, etc.) per a preparar les assignatures del grau. Consulta les guies temàtiques des d'aquest enllaç.

Podeu consultar les principals col·leccions de llibres electrònics subscrits des d'ací i les principals col·leccions de revistes electròniques subscrites des d'ací.

La Biblioteca, mitjançant el seu canal de Youtube,  t'ofereix diferents vídeos sobre recursos electrònics. Pots veure'ls tots en la llista "Recursos electrònics en píndoles".