BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València compta amb una àmplia col·lecció de recursos electrònics (revistes, llibres i bases de dades) que podràs consultar tant des dels Campus de la Universitat com des de fora. L'accés a la majoria dels recursos electrònics està limitat als membres de la comunitat universitària (estudiants, PDI i PAS) encara que hi ha alguns d'accés lliure.

Si vols cercar únicament recursos en format electrònic pot fer-ho des del catàleg pel seu títol, matèria o pel llistat alfabètic de tots els recursos.

La biblioteca ha recollit aquesta selecció de recursos electrònics per a estudiants i per a professors i investigadors:

La Biblioteca de Ciències de la Salut està oferint ajuda al personal mèdic investigador i ha realitzat una guia especial amb informació sobre el coronavirus. La Biblioteca de Ciències Socials ha recopilat en aquesta guia tota la normativa generada des de la declaració de l'Estat d'Alarma.

Els estudiants poden utilitzar les guies temàtiques de grau que han preparat les biblioteques . Les guies ofereixen recursos (llibres en paper, llibres electrònics, articles, etc.) per a preparar les assignatures del grau. Consulta les guies temàtiques des d'aquest enllaç.

Podeu consultar les principals col·leccions de llibres electrònics subscrits des d'ací i les principals col·leccions de revistes electròniques subscrites des d'ací.

La Biblioteca, mitjançant el seu canal de Youtube,  t'ofereix diferents vídeos sobre recursos electrònics. Pots veure'ls tots en la llista "Recursos electrònics en píndoles".