Logo de la Universitat de València Logo Servei de Política Lingüística (SPL) Logo del portal

NOVETATS:

– Mentre dure la suspensió de terminis a causa de la declaració de l'estat d'alarma, poden demanar un certificat provisional d'obtenció del títol de valencià de la convocatòria de gener 2020 de la CIEACOVA les persones que el necessiten per a poder fer algun tràmit inajornable (oposicions, borses de treball...) i sempre que ho acrediten documentalment. Aquest certificat tindrà una validesa de tres mesos i es pot sol·licitar per correu electrònic a l'adreça spl@uv.es.

– Suspeses les proves de maig-juny de la CIEACOVA. Més informació ací.

– CONSULTEU els resultats globals de les proves de la CIEACOVA de gener de 2020 i informeu-vos sobre l'obtenció del certificat.

El Servei de Política Lingüística realitza exàmens de certificació oficial de valencià (CIEACOVA) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2, en col·laboració amb la resta d’universitats valencianes.

A2

B1

B2

C1

C2

Programa i estructura

Programa i estructura 

Programa i estructura

Programa i estructura

Programa i estructura

Criteris de correcció

Criteris de correcció

Criteris de correcció

Criteris de correcció

Criteris de correcció

Model de prova

Model de prova

Model de prova

Model de prova

Model de prova

 

Qui s’hi pot matricular?

Els membres de la comunitat universitària en actiu que hagen complit els divuit anys abans de l'1 de gener de 2020.

Posseir una adreça electrònica amb domini @alumni.uv.es o formar part del col·lectiu Alumni no dona dret a inscriure-s'hi a les persones que no són personal o estudiant en actiu de la Universitat de València.

Quant costa?

La matrícula té un preu de 28 € que dona dret a la participació en una única convocatòria (taxa de 2020, es revisa anualment). El PDI, PIF i PAS de la Universitat de València pot demanar l'ajuda a proves d'acreditació

Quina validesa tenen?

Les proves de la CIEACOVA són equivalents a les proves de la Generalitat Valenciana (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià) i a altres certificacions oficials de la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears, el Govern d’Andorra, l’Institut Ramon Llull, la Universitat de les Illes Balears i les universitats catalanes.

» Consulteu les certificacions de valencià que reconeix la Universitat de València.

Convocatòries i matrícula

La Universitat de València participa en la convocatòria de gener de la CIEACOVA. Consulteu més avall el calendari de les proves, les instruccions d’inscripció i matriculeu-vos-hi.

Més informació

Entreu al web de la CIEACOVA si voleu més informació sobre les proves.

Convocatòria de maig/juny de 2020

Com en anys anteriors, la Universitat de València no tenia previst participar directament en la convocatòria de maig-juny de la CIEACOVA. No obstant això, us informem que ha quedat suspesa sine die. Una vegada que es puguen reprendre les activitats presencials en les universitats es decidirà si es pot fer la convocatòria i quan.

 


 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies