Logo de la Universitat de València Logo Portal de Transparència Logo del portal

Borses de viatge per a estudiants de la Universitat de València que cursen estudis oficials en centres propis d'aquesta universitat.
La Universitat de València ofereix aquestes ajudes econòmiques destinades a facilitar la mobilitat dels estudiants per a participar en activitats com ara jornades, cursos, cursos d’estiu, congressos, reunions o altres activitats relacionades amb la seua àrea d’estudi, així com també per a desplaçaments d’estudiants en l'acompliment de la seua funció de representants d’estudiants. Es convoquen anualment amb dos terminis diferents amb la finalitat de recollir totes les activitats realitzades al llarg del curs acadèmic.
Convocatòria 2019

08/01/2020

29/07/2019

01/04/2019

Data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valencia (DOGV): 01/04/2019

Termini de sol·licitud:

  • Del 2 d'abril al 5 de juny de 2019, per a activitats realitzades entre el 22 de setembre de 2018 i el 31 de maig de 2019.
  • Del 6 de juny al 30 de setembre de 2019, per a activitats realitzades entre l'1 de juny i el 20 de setembre de 2019.
Borses de viatge per a activitats de voluntariat en projectes de cooperació al desenvolupament per a estudiants de la Universitat de València.
L’objecte d’aquesta convocatòria és concedir ajudes econòmiques destinades a facilitar la participació dels estudiants de la Universitat de València en activitats de cooperació, solidaritat i educació al desenvolupament, realitzades en col·laboració amb una ONGD, en projectes que es realitzen a països estructuralment empobrits.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies