Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

Lista de novedades

Últimas 10 novedades

 • 20/02/18

  Convocatoria de huelga 8 de Marzo

  LA UNIDAD DE IGUALDAD, El INSTITUTO UNIVERSITARIO DE ESTUDIOS DE LA MUJER Y LA CÁTEDRA DE ECONOMÍA FEMINISTA DE LA UNIVERSIDAD, Invitamos a todas las mujeres que integran la Comunidad universitaria de esta Universidad a unirse a esta legítima y justa convocatoria en la medida de sus posibilidades. Y también a toda la Comunidad universitaria procedente de todos los Campus a la concentración, el 8 de marzo a las 12 horas, en las puertas del Rectorado de la Universitat de València. Así mismo, instamos a la comunidad universitaria a asistir a la manifestación con motivo del Día Internacional de las Mujeres, el 8 de marzo a las 18 horas desde el Parterre.

 • 19/02/18

  Arranca Març per la Igualtat

  La Universitat de València celebra, com cada any, el Dia Internacional de la Dona amb un ampli programa d'activitats culturals i didàctiques que tindran lloc durant diversos dies propers al 8 de març, dia de la commemoració, i que duraran vàries setmanes. La Unitat d’Igualtat, l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona i la Càtedra d’Economia Feminista de la Universitat han elaborat un manifest convidant totes les dones que integren la Comunitat universitària a unir-se a la convocatòria de vaga feminista per al 8 de març i com cada any, es realitzarà una concentració a les 12 hores, a les portes del Rectorat de la Universitat de València.

  [Leer más]

 • 19/02/18

  La Universitat de València convoca ajudes per impulsar la igualtat de gènere

  Per sisé any consecutiu la Universitat de València convoca ajudes econòmiques per a l'organització de conferències, jornades i altres actes públics que tinguen la finalitat d’impulsar la igualtat de dones i homes i la visibilitat de les dones en l'àmbit universitari.

  [Leer más]

 • 18/02/18

  Medalla de la Universitat de València a Isabel Morant

  “Avui podem dir que les dones hem conquistat els privilegis abans reservats als homes”, però no podem deixar de reconèixer “les discriminacions que romanen: la desigualtat dels salaris, el repartiment desigual de les càrregues familiars i socials...” La historiadora i teòrica del feminisme Isabel Morant, actualment professora emèrita, s’ha expressat així aquest divendres (19 de gener) en rebre la Medalla de la Universitat de València.

 • 26/01/18

  Dones, Salut i Treball, una jormada per reflexionar sobre la prevenció des d'una perspectiva de gènere

  El Servei de Prevenció i Medi Ambient i la Unitat d'Igualtat han programat la jormada "Dones, Salut i Treball" per reflexionar sobre la salut de les dones i la prevenció des d'una perspectiva de gènere.

  [Leer más]

 • 26/01/18

  La feminista americana Jo Freeman visita la Universitat de València

  La feminista americana Jo Freeman, autora d'un dels escrits clàssics del moviment de dones: "La Tiranía de la Falta de Estructura" visita la Universitat de València i impartirà la conferència "Onades de protesta: moviments socials i feminisme" en LA NAU Centre Cultural de la Universitat de València

 • 09/10/17

  IV edicióN del PremiO "Olga Quiñones Fernández"

  PENDIENTE PUBLICACIÓN DOCV La Universitat de València convoca el Premio "A. Olga Quiñones Fernández" con el objetivo de promover la incorporación de la perspectiva de género y la igualdad en la docencia y en la investigación. Esta propuesta forma parte del quinto eje del II Plan de Igualdad de la Universitat de València (2013-2017), dedicado a investigación y docencia, donde se reafirma la voluntad de fomentar y consolidar la perspectiva de género en los estudios de grado y postgrado, así como en los contenidos de investigación.

 • 09/10/17

  Amb les dones guanyem! campanya per la participació de les dones en la vida universitària

  Des de la Universitat de València, en compliment del II Pla d’Igualtat, es fomenta la participació de les dones en la vida universitària a més de promoure condicions favorables per aconseguir-ne una presència equilibrada de dones i homes en els òrgans de representació i govern de la institució. Amb el lema “DONA, PRESENTA’T! QUE NO DECIDISQUEN PER TU! DONA, PARTICIPA! Amb les dones guanyem!” s’anima a trencar amb elementals que s’han creat al voltant de les dones, la participació, i els càrrecs.

 • 09/10/17

  Medalla de la Universitat de València a Carmen Alborch

  Carmen Alborch ha rebut la Medalla de la Universitat de València, en el transcurs d’un emotiu acte celebrat al Paranimf de l’edifici històric de La Nau. Alborch, catedràtica de Dret Mercantil, exministra de Cultura i exdirectora de l’Ivam, ha assenyalat: “Cada dia estic més convençuda que el profund secret de l’alegria és la resistència”.

 • 19/09/17

  VI Concurso Microrelatos con motivo del 25N: 'Dia Internacional de la eliminación de la violencia contra las mujeres'

  La Universitat de València convoca este concurso de microrelatos audiovisuales con el objeto de promover la eliminación de la violencia contra las mujeres y las estrategias de afrontamiento contra la desigualdad. Presentación de trabajos: hasta el 28 de febrero de 2018.

  [Leer más]

Para más novedades, utiliza el buscador

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies