Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

Lista de novedades

Últimas 10 novedades

 • 03/08/18

  Benvinguda a la Universitat de València per a la Igualtat

  “Benvolguda en igualtat” és un projecte de la Unitat d'Igualtat amb què arrancarà les activitats al setembre de 2018 i que es defineix com una conjunt d'activitats per apropar al nou estudiantat als recursos amb què compta relacionats amb la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i amb la prevenció de la violència de gènere. Sessions d'acollida en centres, els monòlegs de Pamela Palenciano als tres campus i una jornada formativa amb ponents especialitzades en coeducacó són els tres continguts d'aquest programa subvencionat per l'Instituto de la Mujer i que arrancarà el proper 3 de setembre amb les presentacions d'uns vídeos de sensibilització sobre la igualtat de gènere en les sessions d'acollida dels 18 centres de la nostra Universitat.

 • 31/07/18

  La violencia invisible sobre las mujeres serà objeto de un congreso en Valencia

  L'Associació Valenciana d’Antropologia i la Universitat de València han organizado el "I Congreso Mujeres y Universidad sin cifras. La violencia invisible", que se celebrarà en València del 21 al 23 de noviembre de 2018, y han invitado a antropólogos/as y científicos/as sociales en general a presentar comunicaciones y a reflexionar sobre la violencia y la igualdad de género en el ámbito universitario.

  [Leer más]

 • 20/06/18

  L'estiu de les dones

  Inaugurem l'espai "L'Estiu de les Dones" en la 35a Universitat d'Estiu de Gandia amb la col.laboració de la Unitat d'Igualtat. Cursos, tallers i conferències amb les dones i el feminisme com a protagonistes. I amb la participació de Lidia Falcón, Rosa Maria Calaf o Isabel Morant.

 • 08/06/18

  L'antropòloga Teresa del Valle amb "Memorias feministas: Un compromiso personal y social" visita la Universitat de València

  L'antropòloga Teresa del Valle amb "Memorias feministas: Un compromiso personal y social" visitarà la Universitat de València el proper 20 de juny a les 19 hores invitada pel Cercle Feminista i la Unitat d'Igualtat. Com sempre, a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset.

 • 01/06/18

  La Universitat de València ret homenatge a les dones, pioneres en la direcció dels Departaments i Instituts universitaris

  La Universitat de València ret homenatge a les dones, pioneres en la direcció dels Departaments i Instituts universitaris El pròxim 6 de juny, a les 17.30 h, al Paranimf de la Universitat, tindrà lloc un acte d’homenatge a dones pioneres en la direcció dels Departaments i Instituts universitaris. Més de 65 dones seran les protagonistes entre les quals es troben Neus Campillo, Josepa Cuco, Carme Gracia, Chantal Ferrer, Remedios Roqueta, Dulce Contreras, Carmen Alborch... Aquest homenatge és la continuació del que es va encetar fa dos anys arran d’un estudi encarregat per la Unitat d’Igualtat a la professora Isabel Morant per identificar les dones acadèmiques pioneres en l’accés al govern i la gestió acadèmica universitària en cadascuna de les estructures que la conformen. Fins el moment s'han homenatjat un centenar de dones entre càrrecs generals de govern (vicerectores, secretària general) i càrrecs generals de gestió (vicegerentes), deganes, vicedeganes, secretàries i sotssecretàries de cadascuna de les facultats i escoles de la UV. A més, també han rebut un merescut homenatge les primeres administradores de centres i les pioneres en serveis universitaris.

 • 25/05/18

  Es lliuren els premis Olga Quiñones als treballs final de Grau, de Màster i tesis doctorals que impulsen la igualtat

  El proper dijous 31 de maig a partir de les 18 hores en el Paranimf de la Universitat de València tindrà lloc l’acte de lliurament de la quarta edició del Premi A.Olga Quiñones Fernández, als millors treballs finals de màster, final de grau i tesis doctorals en estudis de dones i per la igualtat de gènere. El premi porta el nom de A. Olga Quiñones Fernández, la primera directora de la Unitat d’Igualtat de la Universitat i una dona lligada a aquesta institució i a la lluita per la igualtat de gènere.

 • 25/05/18

  Juristes i expertes feministes analitzen la sentència de La Manada en el cicle de debats “La Nau de la Igualtat”

  Arran del debat social generat per les últimes sentències en matèria de violència masclista, el Cicle de Debats “La Nau de la Igualtat” planteja una nova sessió amb el debat Justícia i Feminisme el proper dijous 31 de maig en el Paranimf de la Universitat de València a partir de les 18.30 hores.

  [Leer más]

 • 20/02/18

  Convocatoria de huelga 8 de Marzo

  LA UNIDAD DE IGUALDAD, El INSTITUTO UNIVERSITARIO DE ESTUDIOS DE LA MUJER Y LA CÁTEDRA DE ECONOMÍA FEMINISTA DE LA UNIVERSIDAD, Invitamos a todas las mujeres que integran la Comunidad universitaria de esta Universidad a unirse a esta legítima y justa convocatoria en la medida de sus posibilidades. Y también a toda la Comunidad universitaria procedente de todos los Campus a la concentración, el 8 de marzo a las 12 horas, en las puertas del Rectorado de la Universitat de València. Así mismo, instamos a la comunidad universitaria a asistir a la manifestación con motivo del Día Internacional de las Mujeres, el 8 de marzo a las 18 horas desde el Parterre.

 • 19/02/18

  Arranca Març per la Igualtat

  La Universitat de València celebra, com cada any, el Dia Internacional de la Dona amb un ampli programa d'activitats culturals i didàctiques que tindran lloc durant diversos dies propers al 8 de març, dia de la commemoració, i que duraran vàries setmanes. La Unitat d’Igualtat, l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona i la Càtedra d’Economia Feminista de la Universitat han elaborat un manifest convidant totes les dones que integren la Comunitat universitària a unir-se a la convocatòria de vaga feminista per al 8 de març i com cada any, es realitzarà una concentració a les 12 hores, a les portes del Rectorat de la Universitat de València.

  [Leer más]

 • 19/02/18

  La Universitat de València convoca ajudes per impulsar la igualtat de gènere

  Per sisé any consecutiu la Universitat de València convoca ajudes econòmiques per a l'organització de conferències, jornades i altres actes públics que tinguen la finalitat d’impulsar la igualtat de dones i homes i la visibilitat de les dones en l'àmbit universitari.

  [Leer más]

Para más novedades, utiliza el buscador

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies