Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 20/05/19

  La Universitat de València lliura els Premis "Olga Quiñones"

 • 20/05/19

  És compatible el feminisme i les religions, a debat en La Nau de la Igualtat

  Dins del cicle de debats "La Nau de la Igualtat" reflexionarem sobre si són compatibles el feminisme i les religions amb les intervencions de la Dra. Montserrat Escribano-Cárcel, filòsofa i teòloga, Mimunt Hamido Yahia, coordinadora de la Iniciativa “NoNosTaparán”, Mariam Barouni Barouni, treballadora social. Portaveu del Centre Cultural Islàmic de València i Raquel Ortíz Piñero, coordinadora de Valencia Laica El debat serà moderat per la periodista Lola Bañón Castellón. Entre els objectius perseguits amb els debats de “La Nau de la Igualtat” destaca el fet de polemitzar sobre els elements de debat claus en el pensament feminista, amb la finalitat d'avançar per aconseguir posicions més consensuades que afavorisquen la lluita i les conquestes socials en matèria d'igualtat. Les taules de debat són sens dubte un marc idoni per fomentar la reflexió i el diàleg.

 • 16/04/19

  Aprovat el III Pla d’Igualtat a la Universitat de València

  Defineix quatre eixos d’actuació relatius a les persones, els procesos clau de la Universitat com són la docència i la investigació, la governança i l’observatori de la igualtat i, la cultura de la igualtat.

  [Llegir més]

 • 12/04/19

  Diagnòstic per l'elaboració del III Pla d'Igualtat de la Univesitat de València

 • 05/03/19

  Assistència a la manifestació del 8 de març

  A tothom qui vulga acudir a la manifestació darrere de la pancarta liderada per la rectora de la Universitat de València, el punt de trobada serà la porta del Palau de Justícia, davant del Parterre, a partir de les 17.30 hores. L'eixida de la manifestació està prevista a les 18.00 hores.

 • 01/03/19

  Març per la Igualtat, amb exposicions, debats, jornades, recitals i teatre

  La Universitat de València celebra, com cada any, el Dia Internacional de les Dones amb un ampli programa d'activitats culturals i didàctiques que tindran lloc durant diversos dies propers al 8 de març, dia de la commemoració, i que duraran vàries setmanes.

 • 06/02/19

  Una alternativa feminista al Dia de les Enamorades

  Una alternativa feminista al "San Valentín" amb Charo Altable, Ana López Navajas, Agustín Zaragoza, La Paulatina i Amparo Mañés en La Nau Centre Cultural de la Universitat de València el proper 13 de febrer a les 18.30 hores.

  [Llegir més]

 • 05/02/19

  Cicle de conferències: Dona i Constitució: Una anàlisi sobre la proposta de reforma constitucional des de la perspectiva feminista.

 • 24/01/19

  La Universitat de València programa diversos actes amb motiu del Dia Internacional de la Xiqueta i la Dona en la Ciència

  [Llegir més]

 • 07/01/19

  La Universitat de València convoca ajudes per impulsar la igualtat de gènere

  Per seté any consecutiu la Universitat de València convoca ajudes econòmiques per a l'organització de conferències, jornades i altres actes públics que tinguen la finalitat d’impulsar la igualtat de dones i homes i la visibilitat de les dones en l'àmbit universitari.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies