• Agenda mòbil UV

Àfrica crida

Imatge de l'activitat

Data: 10 de desembre de 2012 de 19:30 a 21:00. Dilluns.

 

Lloc de realització: Aula Magna. La Nau (Universitat, 2)

 
Descripció:

Àfrica crida.

Conferència a càrrec d’Augusto Yyanga, Professor d’Història de l’Educació.

Presenta Consuelo Cerdá Marín, Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir.

gratuïta, aforament limitat

Àfrica crida, perquè sofreix; Àfrica crida perquè es queixa dels mals; Àfrica crida, perquè és explotada; Àfrica crida, perquè vol que se li escolti; Àfrica crida, perquè demana auxili, etc.

El crit d'Àfrica es pot estudiar des de diferents eixos, en els quals es poden agrupar els seus problemes en el nostre temps.

Àfrica en el context de les zones amb països denominats subdesenvolupats, comporta les característiques del subdesenvolupament i el seu funcionament.

En el nou ordre mundial i la globalització, Àfrica es presenta feble ja que tot just s'ha posat a caminar en un món modern i, per altra banda, pel decaïment del protagonisme dels països del Tercer Món i els seus moviments, projectes i consideracions.

Per a solucionar els seus problemes, Àfrica mira el futur amb optimisme, confiat en els seus homes i en les seves riqueses naturals, i en la Cooperació Internacional Sud-Sud i Nord-Sud

 
Organitza:

Fòrum de Debats. Vicerectorat de Cultura i Igualtat. Associació de Professors Jubilats de la UV.

 

Contacta: cultura@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies