Una de les peces més valuoses del Museu d'Història Natural UV.
Alumni Comparteix: visita guiada gratuïta al Museu d'Història Natural UV

Alumni UV organitza una visita guiada gratuïta, amb inscripció prèvia, al Museu d'Història Natural de la Universitat de València, ubicat al Campus de Burjassot-Paterna.

L'activitat és oberta al públic en general i s'emmarca en la programació d'activitats del programa Alumni Comparteix.

El Museu de la Universitat de València d’Història Natural (MuseuHN) és una instal·lació de la Universitat de València que es va originar amb la idea de reunir en un únic espai els elements més rellevants de les seues 32 col·leccions científiques amb centenars de milers d’exemplars i oferir aquest ingent patrimoni cultural i científic a la societat valenciana.

Al Museu trobem col·leccions de Paleontologia, Zoologia, Geologia i Botànica, així com també una important col·lecció d'instruments científics. A més de la seua tasca com a Centre d'Innovació i Transferència del Coneixement (I+D+i), desenvolupa un paper fonamental en la difusió dels seus fons treballant per l'educació a tots els nivells formatius, comptant amb tallers, visites guiades i recursos didàctics entre altres eines.

La visita organitzada per Alumni UV estarà guiada per la directora del Museu, Anna Garcia Forner, membre d'Alumni des dels seus inicis.

 

Data 30 de novembre de 2021 de 16:00 a 18:00. Dimarts.

 

Lloc de realització Museu d'Història Natural UV (Campus de Burjassot-Paterna)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Esport

Fundació General de la Universitat de València

Alumni UV

Col·labora: Anna Garcia Forner, directora del Museu d'Història Natural de la Universitat de València.

https://www.uv.es/alumniuv

 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació