La governança i gestió del turisme cultural
Inscripció: IV Edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva (13 de maig)

La Universitat de València estarà present en el territori valencià, també en aquest any de 2021, gràcies al programa Universitats Estacionals, que ha romàs fidel en tot moment a la societat valenciana portant la producció científica de la U.V. fins a un total de 20 seus repartides per tota la província de València. En aquest programa, impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, s'han organitzat les temàtiques de les diferents jornades atenent les demandes de les diferents poblacions amb l'objectiu de fer-les el més atractives i interessants possible. Parlem d'unes “Estacionals” que, en alguns casos com ara Ontinyent, ja arriben a la seua onzena edició.

Enguany presentem la quarta edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva (UPXA), fruit de la contínua col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Xàtiva, la Diputació de València i Caixa Popular.

L'eix d'aquesta edició és la governança i gestió del turisme cultural que, com no podia ser d'una altra manera, centrarà la seua atenció a la comarca de la Costera. D'aquesta manera, en el programa, que ha sigut confeccionat amb rigorós detall, s'han seleccionat dos dels principals docents investigadors de la Universitat de València, Rubén Arnandis i Miguel Antequera, del Departament de Geografia, amb més experiència al camp de la governança i gestió del territori. D'altra banda, també hem comptat amb la presència de professionals del sector de la comarca de la Costera perquè ens compten, des de diferents perspectives, la seua visió més local: Raquel Caballero, regidora de turisme i cultura de l'Ajuntament de Xàtiva; Pablo Calatayud, director general de Celler del Roure; Josep Tortosa, gerent de turisme de la Mancomunitat de la Costera-Canal; i Pepa Tornero, gerent del Grup d'Acció Local Caroig-Xúquer-Serra Grossa.

Les excepcionals mesures sanitàries que s'han adoptat per a la realització d'aquesta jornada fan necessària una inscripció prèvia (enllaç a la inscripció), que és totalment gratuïta a causa del caràcter públic de la Universitat de València. Una vegada inscrit/a, es podrà assistir a la jornada de manera presencial (fins completar l'aforament de la sala limitat per les normes COVID); però també es podrà seguir de manera telemàtica, a través d'aquest enllaç que s'habilitarà minuts abans de l'inici de la jornada (enllaç a l'streaming). A més, els assistents inscrits a la jornada obtindran un certificat acreditant dita assistència.

 

Data De 3 de maig de 2021 a 13 de maig de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Museu de Belles Arts de Xàtiva “Casa de l’Ensenyança” (Plaça del Arquebisbe Mayoral, 2)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Ajuntament de Xàtiva

Diputació de València

Caixa Popular.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació