• Agenda mòbil UV

Obertura d'inscripcions a la jornada al voltant de les àrees de despoblament

Vall d'Albaida des de l'Ombria del Benicadell (Foto: M. Francés)

Període de l'esdeveniment: De 5 de desembre de 2017 a 19 de desembre de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Edifici de les Antigues Escoles - Carrer de Dalt, 1 (Carrícola)

 
Descripció:

La Càtedra de Cultura Territorial Valenciana i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial han organitzat a la localitat de Carrícola (la Vall d'Albaida) la jornada: "OPORTUNITATS DE DESENVOLUPAMENT TERRITORIAL A LES ÀREES DE DESPOBLAMENT".

Aquesta Càtedra té com a finalitat constituïr-se com un espai de referència per a l’anàlisi, la investigació i la difusió de les temàtiques relacionades amb el territori que permeten avanços per a la seua gestió adient, i que aquests siguen transmesos a la societat tant per al seu coneixement com per a la seua implicació i aportació.

Vol ser una iniciativa al servei de la societat valenciana, que servisca de vincle entre el món acadèmic, el politic de la presa de decisions i els ciutadans, amb dues grans ambicions: la politització de la societat, i contribuir a explorar les opcions d’un nou model territorial i de desenvolupament per al futur dels valencians, propi, original, no badal, just, eficaç, eficient i sostenible.

La inscripció es gratuïta i es lliurará un certificat d'assistència per a tot aquell que ho demane

 
Organitza:

Càtedra de Cultura Territorial Valenciana i

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies