VII Fòrum de Turisme
VII Fòrum de Turisme

El 27 de setembre és el dia oficial fixat en el calendari de les Nacions Unides per a destacar el valor social, cultural, polític i econòmic del turisme. Amb motiu d'aquesta celebració, la Facultat d'Economia se sumarà un any més al Dia Mundial del Turisme amb una nova edició de forTUR_VLC, Fòrum de Turisme.

La Facultat d'Economia de la Universitat de València ofereix el Grau en Turisme, el Doble Grau Turisme-ADE i el Màster en Direcció i Planificació del Turisme. Per la seua part, l'Institut d'Economia Internacional ofereix el Doctorat en Economia Internacional i Turisme. En aquest sentit es compta amb un valuós planter de professors i investigadors al voltant del sector turístic, des de disciplines tan variades com l'economia, el màrqueting o les noves tecnologies, per esmentar algunes. És per això que ens considerem un terreny idoni des del qual dotar de solvència acadèmica a les reflexions sobre el turisme.

El Fòrum de Turisme pretén aconseguir dos objectius:

  • Consolidar a la UV-FdE i en concret als estudis de grau, postgrau i doctorat en Turisme com el referent acadèmic dins del sector
  • Familiaritzar als estudiants amb les empreses i institucions més rellevants del sector turístic, així com fer-los partícips de les més recents àrees de reflexió i investigació

forTUR_VLC s'ha convertit efectivament en un espai de referència en l'àmbit acadèmic del turisme per al nostre territori. L'esdeveniment allotja en un mateix fòrum a investigadors, empreses, institucions i estudiants interessats en el sector turístic.

Pots consultar el programa en el següent enllaç: https://ir.uv.es/economia/forTUR22

 

Data 27 de setembre de 2022 de 09:00 a 17:30. Dimarts.

 

Lloc de realització Facultat d'Economia

 
Organitza

Facultat d'Economia .

 

Contacta fac.economia@uv.es

 
Més informació