• Consulta l'oferta

Branca de coneixement: Ciències de la salut

Centre on s'imparteix: Facultat de Fisioteràpia

Web específica del grau: www.uv.es/graus/fisioterapia

Nombre de crèdits del títol: 240

Matèries formació bàsica: 72

Matèries obligatòries: 111

Matèries optatives: 9

Pràctiques externes: 40

Treball fi de grau: 8

Codi titulació: 1202

Tipus d'ensenyament: Presencial

Cursos: 4

Places de nou ingrés: 160

Professions regulades per a les quals capacita el títol: Fisioterapeuta

Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: Castellà, Valencià

Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 30 ECTS

President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Alberola Aguilar, Antonio

Coordinador/a de la titulació Inglés de la Torre, Marta

Coordinador/a de pràctiques externes Aguilar Rodríguez, Marta

Coordinador/a de mobilitat Alakhdar Mohmara, Yasser

Interès acadèmic, científic o professional:

El títol de grau en Fisioteràpia té per objectiu formar professionals fisioterapeutes amb preparació científica i capacitació per descriure, identificar, tractar i comparar problemes de salut als quals es pot donar resposta des de la fisioteràpia, utilitzant el conjunt de procediments, tècniques i actuacions que curen, recuperen i adapten persones afectades de deterioracions, limitacions funcionals o invalideses produïdes com a resultat d’una lesió, una malaltia o una altra causa, tot això considerant l’individu en una dimensió triple: biològica, psicològica i social.

Informacions pràctiques:

El grau en Fisioteràpia habilita per a l'exercici professional de fisioterapeuta, d'acord amb tots els requisits legals i les normatives vigents.

L'experimentalitat de la titulació fa que tant les classes pràctiques de les assignatures com les pràctiques clíniques externes (on destaca el contacte directe amb el pacient) representen un element fonamental en la formació que ofereix la Universitat de València a l'estudiantat de fisioteràpia.

S'ofereix un curs de formació addicional de 38 crèdits per als qui tinguen la diplomatura en Fisioteràpia i vulguen obtenir-ne el títol de grau.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies