1r curs
Coordinació: José Mª Centeno Guil
Crèdits totals: 60 | Obligatori: 6, Formació bàsica: 54
| Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|---|
| 33931 | Biologia general | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33932 | Fisiologia general | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33933 | Fisiologia d'aparells i sistemes | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33934 | Física | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33935 | Estadística | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33936 | Psicologia | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33937 | Bioquímica I | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33939 | Química general | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33940 | Química orgànica | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33948 | Microbiologia alimentària | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Guadalupe García Llatas
Crèdits totals:60 | Obligatori: 54, Formació bàsica: 6
| Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|---|
| 33938 | Bioquímica II | 6 | Bàsica | Veure fitxa |
| 33941 | Alimentació i cultura | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33942 | Bromatologia | 10.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33943 | Química dels aliments: química dels aliments | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33944 | Bases de la tecnologia d'aliments | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33957 | Nutrició: nutrició | 12 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33959 | Dietètica: dietètica I | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33961 | Patologia molecular | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33969 | Documentació i metodologia científica | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Mónica Gandía Gómez
Crèdits totals: 60 | Obligatori: 60
| Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|---|
| 33945 | Tecnologia culinària | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33950 | Parasitologia alimentària | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33951 | Toxicologia alimentària | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33955 | Economia i empresa | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33960 | Dietètica: dietètica II | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33962 | Fisiopatologia | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33963 | Dietoteràpia | 9 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33964 | Patologia nutricional | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33966 | Legislació alimentària i deontologia | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33968 | Salut pública | 9 | Obligatòria | Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: Yelko Rodríguez Carrasco
Crèdits totals: 60 | Obligatori: 15, Pràctiques externes: 18, Optatiu: 15, TFG: 12
| Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|---|
| 33954 | Higiene alimentària | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33965 | Farmacologia | 4.5 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33967 | Nutrició comunitària | 6 | Obligatòria | Veure fitxa |
| 33970 | Pràcticum | 18 | Pràctiques externes | Veure fitxa |
| 33971 | Treball Fi de Grau de Nutrició Humana i Dietètica | 12 | Projecte fi de grau | Veure fitxa |
| Optativitat | 15 | Optatiu |
Assignatures optatives
| Codi | Nom | Crèdits | Caràcter | Guia docent, horaris, exàmens |
|---|---|---|---|---|
| 33947 | Nous aliments | 6 | Optativa | Veure fitxa |
| 33949 | Avaluació de riscos toxicològics | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
| 33952 | Nutrició en situacions d'emergència | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
| 33953 | Alimentació i nutrició esportiva | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
| 33956 | Nutrició infantil | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
| 33958 | Alimentació i Nutrició en persones majors | 4.5 | Optativa | Veure fitxa |
| 34069 | Anatomia humana | 6 | Optativa | Veure fitxa No oferida en 2025-2026 |
| 34076 | Botànica | 4.5 | Optativa | Veure fitxa No oferida en 2025-2026 |
| 34086 | Immunologia | 4.5 | Optativa | Veure fitxa No oferida en 2025-2026 |















