El doctorat en nanociència i nanotecnologia compta per al seu desenvolupament amb les instal·lacions dels departaments, facultats i instituts universitaris d’investigació en què estan els grups participants en aquest.

El fet que els grups d’investigació estiguen integrats en diferents xarxes d’investigació del Ministeri i altres projectes europeus, possibilita també l’accés a les instal·lacions dels grups d’investigació externs que pertanyen a aquests consorcis.

Per al desenvolupament de les activitats del doctorat es compta amb laboratoris d’investigació especialitzats amb l’equipament científic més avançat, recursos de càlcul i bibliogràfics.

Com la resta dels estudiants, els doctorands tindran a la seua disposició els serveis de la Universitat, com ara el d’Inserció Laboral i Assessorament Professional, el d’Atenció als Discapacitats, les cafeteries, les instal·lacions esportives, etc.

Els estudiants també disposaran de finançament per part dels departaments i instituts d’investigació en què facen la seua tesi doctoral i podran sol·licitar-ne d’específic als organismes públics per a la realització de les activitats formatives del programa de doctorat, com ara estades d’investigació en centres de l’estranger i assistència a congressos internacionals.