• Rectorat

Què són les activitats formatives de caràcter transversal?

Si bé l'activitat essencial del doctorat és la investigadora, els programes de doctorat inclouen altres activitats formatives que comprenen tant la formació transversal com la formació específica de l'àmbit de cada programa.

Per a conèixer les activitats obligatòries i optatives reconegudes per cada programa de doctorat, la seua durada o càrrega equivalent en hores i el nombre mínim d'hores que ha de realitzar, el/la doctorant/a deu consultar la pàgina web del programa (apartat «Estructura», subapartats «Activitats transversals» i «Activitats específiques») i les indicacions de la seua Comissió Acadèmica i el seu tutor o tutora.

En concret, per al cas de les activitats formatives transversals, cada curs acadèmic l'Escola de Doctorat aprova l'oferta general i la publica en la seua pàgina web. Les activitats transversals aprovades s'ofereixen en una o més edicions depenent del nombre d'estudiants previst, amb diferents dates, perfils i idiomes. Totes les edicions es cursen en modalitat a distància (on-line), tenen una durada equivalent a 15 hores i s'imparteixen a través de l'Aula Virtual de la UV durant aproximadament dues setmanes.

Inscripció

La inscripció en les activitats formatives transversals és gratuïta i actualment es realitza a través de la plataforma informàtica del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) (a la qual s'accedeix amb l'usuari i contrasenya d'estudiant UV) durant el període de sol·licitud aprovat per l'Escola de Doctorat i anunciat cada curs acadèmic en la seua pàgina web.

De forma prèvia a la inscripció, és important consultar l'oferta aprovada en el curs acadèmic i planificar les activitats i edicions específiques de les mateixes que desitja cursar, tenint en compte els següents aspectes:

  • Cada estudiant pot inscriure's en una única edició de cada activitat. Si no supera l'activitat amb aprofitament, no podrà tornar cursar-la fins al següent curs acadèmic.
  • La plataforma informàtica no verifica si les activitats transversals en les quals el/la doctorant/a se inscriu es corresponen amb les reconegudes pel seu programa de doctorat. Cada doctorand/a haurà de seleccionar els cursos en els quals ha d'inscriure's consultant prèviament les activitats exigides i/o acceptades en el seu programa de doctorat i disponibles en la pàgina web de cada programa de doctorat o en el llistat general publicat per l'Escola de Doctorat .
  • En la descripció de cadascuna de les edicions s'especifiquen les dates, l'idioma de treball i, si escau, el perfil d'estudiant al que es dirigeix per àrees acadèmiques (humanitats, ciències bàsiques, ciències socials, etc.)

Període d'inscripció del curs acadèmic 2017/2018

El període d'inscripció de les activitats formatives transversals del curs acadèmic 2017/2018 romandrà obert des de les 9:30 hores del dia 11 de desembre fins a les 14:00 hores del 18 de gener.

Guia d'inscripció

En el següent document pot trobar la guia d'ajuda per a la inscripció en activitats formatives transversals:

>> Guia a de inscripció en activitats formatives transversals (pdf)

És important recordar que la forma d'accés als cursos de doctorat serà sempre «Accés per a personal amb usuari i contrasenya de correu activa de la Universitat de València». L'usuari i contrasenya a utilitzar és el proporcionat durant el procés de primera matrícula, és a dir, l'usuari amb el qual els i les estudiants accedeixen al seu compte de correu electrònic de la Universitat, del tipus «usuario@alumni.uv.es».

Superació i acreditació

La superació de les activitats transversals la determinarà el professorat d'acord amb els criteris específics que es comunicaran al/a la doctorant/a en l'inici de cada edició.

En la plataforma del SFPIE és possible consultar els resultats durant tot el curs acadèmic. Una vegada finalitzada la totalitat dels cursos oferits en cada curs acadèmic, durant el mes de juliol, es traslladarà la informació a l'expedient de l'Escola de Doctorat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies