ELECCIÓ D'ASSIGNATURES

IMPORTANT: LLEGIU-HO ABANS DE MATRICULAR-VOS

A continuació, s'explica com s'ha de fer l'elecció d'assignatures, a més de proporcionar informació addicional.

1. Actualment s’ofereixen dues especialitats (o itineraris): “Especialitat en biodiversitat i conservació animal” i “Especialitat en diversitat i conservació dels ecosistemes”. “Especialitat en biodiversitat i conservació vegetal”, però, no s’ha ofert per al curs 2018-2019.

Una vegada triada l'especialitat, CAL CURSAR ELS 36 CRÈDITS DE LES ASSIGNATURES OBLIGATÒRIES D'AQUESTA ESPECIALITAT.

Las assignatures obligatòries de cada especialitat són les següents:

BIODIVERSITAT I CONSERVACIÓ ANIMAL:

Ictiologia

Herpetologia

Biologia i conservació d'ocells

Biologia i conservació de mamífers

Artròpodes i ecosistemes terrestres: evolució constant

Nematologia

Ecologia i sistemàtica d'invertebrats marins

Plagues: control de les superpoblacions nocives

Ecologia del comportament

Ecologia i evolució de les relacions paràsit-hoste

Morfologia funcional dels vertebrats

Adaptacions animals a ambients marins

DIVERSITAT I CONSERVACIÓ DELS ECOSISTEMES:

Sistemes d'informació geogràfica

Avaluació de l'impacte ambiental

Gestió dels ecosistemes

Protecció del medi ambient i la seua diversitat

Impactes sobre el medi aquàtic

Impactes sobre el medi terrestre

Modelització

Mètodes per a l'estudi dels ecosistemes

2. La resta d'assignatures, fins a completar els 48 crèdits, ES POT TRIAR DE LES OPTATIVES DE LA MATEIXA ESPECIALITAT, I/O LES OBLIGATÒRIES O OPTATIVES DE L'ALTRA ESPECIALITAT. Els 12 crèdits restants, fins a completar els 60 crèdits, corresponen al treball de final de màter.

3. En la pestanya “Mòduls” es poden veure les assignatures obligatòries que sumen aquests 36 ECTS i les que componen el mòdul optatiu en cada especialitat.

4. La normativa de la nostra Universitat no permet la impartició d'assignatures que no arriben al mínim d'estudiants requerit. Per això, després de la matrícula, es pot donar la situació que una assignatura haja de ser cancel·lada perquè no s’ha arribat al mínim d'estudiants requerits. En aquest cas, és possible canviar la matrícula i triar una altra assignatura.

5. Les guies docents de les assignatures estan disponibles en la web de la UV. Es recomana llegir les guies docents, sobretot en relació amb els requeriments de certes assignatures (per exemple, en l'especialitat de Biodiversitat i Conservació Animal, obligatòriament els estudiants que es matriculen en “Biologia i conservació d'ocells” s'han de matricular de “Biologia i conservació de mamífers”, i viceversa).

6. En l'especialitat de Diversitat i Conservació dels Ecosistemes es fa una eixida al camp durant el segon quadrimestre, organitzada per l'assignatura “Mètodes per a l'estudi dels ecosistemes”. En aquesta eixida participen també les assignatures optatives de l'itinerari (“Invasions”, “Limnologia” i “Els ocells com a indicadores de l'estat de conservació dels ecosistemes”). Per això, per motius organitzatius i de continguts, es recomana escollir aquestes assignatures optatives associades a l'itinerari perquè es tracten conjuntament en les eixides.

7. A principi de curs es presentarà la llista de treballs de final de màster oferts, així com l'oferta de pràctiques en empresa.