Objectius

1. Conèixer les principals amenaces a la salut mental de les persones LGTBI+, els factors associats a l'estrès de les minories sexuals, les principals fites especialment en la vida de les persones trans i les tècniques d'acompanyament i intervenció psicològiques des de la psicologia afirmativa en aquesta població
2. Conèixer els factors implicats, els components que han d'incloure els programes de prevenció/intervenció, les metodologies que s'han mostrat eficaces i adquirir les habilitats necessàries per a la promoció de la salut sexual en persones amb diversitat funcional intel·lectual i física.
3. Conèixer els factors implicats, els components que han d'incloure els programes de prevenció/intervenció, les metodologies que s'han mostrat eficaces i adquirir les habilitats necessàries per a la promoció de la salut sexual en menors en risc d'exclusió social (incloent els agressors sexuals) i als treballadors i treballadores del sexe.
4. Conèixer els factors implicats, els components que han d'incloure els programes de prevenció/intervenció, les metodologies que s'han mostrat eficaces i adquirir les habilitats necessàries per a la promoció de la salut sexual en persones amb malalties mèdiques (pacients oncològics, amb cardiopaties, etc.) o amb problemes de salut mental (trastorns d'ansietat, depressió, etc.).

Curs acadèmic Curs 2023/2024

ÀreaÀrea de Psicologia

Tipus de cursExpert Universitari

Modalitat:Semipresencial

Preu matrícula 700 € (Importe preu al públic)
  

Termini de preinscripció12/03/2024

Data d'inici curs abril 2024

Data de finalització curs juny 2024

Edició1 ª

Codi títol23533050/23531020

Crèdits:16.00 Crèdits ECTS

Horari

Les classes seran online amb sessions gravades i activitats que es podran realitzar al llarg de la setmana. A més, hi haurà una sessió híbrida al mes dedicada a l'anàlisi de casos a la qual es podrà assistir en la Facultat de Psicologia presencialment en horari de 15.30 a 20:30h, sempre en divendres. Aquesta sessió es transmetrà en streaming pel que no és obligada l'assistència presencial.

Lloc d'impartició

Facultad de Psicología
Eixida professional

L'Expert Universitari en Promoció de la Salut Sexual en Col·lectius Específics, en la mesura en què ofereix una formació integral en sexualitat humana, suposa una especialització que milloraria les possibilitats d'inserció laboral o un exercici professional de major qualitat en aquest camp, si bé l'exercici de professions regulades quedarà supeditat a la possessió de les titulacions de grau o postgrau oficials requerides segons contextos (educatius, sanitaris, sociosanitaris). Així, podran desenvolupar la seua activitat professional tant en l'àmbit privat en gabinets i clíniques com en el públic o concertat en Unitats de Salut Sexual i Reproductiva, Centres de Planificació Sexual, Unitats d'Identitat de Gènere, Centres d'Educació Primària i Secundària, Centres d'Educació Especial, Centres Ocupacionals, Centres Residencials de menors en risc d'exclusió, Centres de menors amb mesures judicials, Centres Residencials de persones amb diversitat funcional, Habitatges Tutelats, O.n.gs com Save the Children, associacions de col·lectius en risc d'exclusió com APRAMP que assisteix a les víctimes del tràfic de dones i xiquetes i un llarg etcètera

Direcció

Organitzador

Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació

Direcció

Rafael Ballester Arnal
Catedrático de Universidad. Universitat Jaume I
María Dolores Gil Llario
Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació. Universitat de València
Catedrático/a de Universidad
Més Informació

Telèfon

96 160 3000

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.