Requisits titulació

Persones en possessió d'un Títol Oficial d'Educació Superior en qualsevol dels següents àmbits: Llicenciat, Graduat o Diplomat en Biologia, Biotecnologia, Ciències Ambientals, Química, Veterinària, Farmàcia, Medicina, Enginyer Agrícola, Enginyer Agroambiental, Enginyer Agrolimentario i del Medi rural, Enginyer Forestal, Enginyer Forestal i del Medi natural, Enginyer Tècnic Agrícola, Enginyer Tècnic Forestal, Enginyer Agrònom o Enginyer forestal, que desitgen obtindre una especialització professional relativa al Control i Gestió de Plagues en els ambients agrícola, forestal i urbà.

Criteris admissió

En el cas que hi haguera un excés de demanda en la matrícula, on les pre-inscripcions superaren les places disponibles, es valorarà l'orde de preinscripció i el curriculum vitae personal.

Resultats d'aprenentatge

La present Titulació Pròpia de Postgrau també perseguix que l'alumne adquirisca una sèrie de competències que es poden desglossar en:
a) Transversals
1. Comprendre i assimilar la informació rebuda, amb vista a la presa decisions per a la resolució de problemes derivats de les plagues i el seu control.
2. Aplicar els coneixements adquirits a la pràctica professional.
3. Analitzar les situacions canviants espaciotemporals per a poder reaccionar enfront d'estes.
4. Adquirir la responsabilitat necessària per al compliment de la normativa vigent relativa a la manipulació de productes químics i biològics amb incidència sobre la salut pública i el medi ambient.
b) Específiques
1. Analitzar i diagnosticar les principals plagues agrícoles, forestals i urbanes.
2. Aplicar el coneixement obtingut sobre l'ecologia de les espècies plaga implicades en els diferents mètodes i tècniques de control per a cadascun dels diferents ambients.
3. Avaluar la qualitat dels agents biològics i del seu protocol d'aplicació en l'establiment de programes de control biològic, ecològic i integrat de plagues.
4. Aplicar amb rigor la normativa nacional i comunitària sobre l'ús racional d'agents químics de control de plagues.
5. Analitzar d'una manera crítica per a l'adequada elecció de les estratègies de control.
6. Aplicar els coneixements assimilats en el camp empresarial per a afrontar els reptes que es presenten en este.