La Universitat organitza un cicle de conferències sobre Responsabilitat Social Corporativa

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 5 d’abril de 2022
cartell

El Departament de Dret Mercantil Manuel Broseta Pont de la Universitat de València (UV) inicia una sèrie de conferències sobre Responsabilitat Social Corporativa en col·laboració amb la Generalitat Valenciana dins el marc del projecte Prometeu. La primera activitat, Els Estats d’Informació no Financera: una visió pràctica, se celebrarà el proper dijous 7 d’abril a les 12.30 hores a la Sala Ignacio Albiol de la Facultat de Dret del Campus de Tarongers.

Per acudir-hi cal registrar-se al formulari d’inscripció prèvia ací o en el cartell adjunt.

María Barber, tècnica del projecte Prometeu i secretaria tècnica de les conferències, matisa que l’objectiu de la sessió és “analitzar l’elaboració del principal instrument de transparència en la sostenibilitat d’una empresa: l’Estat d’Informació no Financera”. A més, “aquesta jornada està dirigida a juristes com a professionals de l’administració d’empreses en les diferents especialitzacions”, afegeix.

La presència dels responsables dels plans de responsabilitat social corporativa (RSC) d’empreses nacionals atorga un valor afegit a les ponències. La primera sessió, a la qual indistintament es pot assistir de forma presencial o en línia, compta amb la presència de Pilar Blaya, directora d’RSC de la Fundació València Port; Mònica del Pilar Zuleta, directora corporativa de sostenibilitat de Mapfre; Elías Amor, tècnic de responsabilitat social empresarial de Consum i Sergio Rodríguez, responsable de finances sostenibles del Grup Cajamar.

La direcció de la sessió va a càrrec de Josefina Boquera i Juan Bataller, catedràtica i catedràtic de Dret Mercantil de la Universitat, a més de Gabriel García, director del màster sobre RSC de la Universitat Politècnica de València. Per la seua banda, la secretària científica la formen Irene Córdoba i Javier Vercher, investigadora en formació i professor ajudant de la UV, respectivament.

 

Cartel e inscripción aquí

Imatges: