Arranca hui a La Nau el Cicle de Cinema d’Amnistia Internacional València

Cartell de la pel·lícula.

Hui, dia 12 de setembre, comença al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València la VIII edició del cicle de Cinema sobre Drets Humans d’Amnistia Internacional València. Cada mes, al llarg del curs, es projectaran pel·lícules i documentals que tractaran les principals preocupacions d’Amnistia Internacional pel que fa a l’estat dels drets humans en el món.

Obri l’edició d’enguany ‘Els Sense Terra’, hui dimarts, a les 19.30 hores, un documental sobre un grup de llauradors que decideix organitzar-se entorn del ‘Moviment dels Sense Terra’. En l’actualitat aquesta plataforma és una de les organitzacions socials més importants del món. Premiat documental que serà punt de partida per abordar la situació dels drets humans a Brasil. Totes les projeccions tindran lloc a l’Aula Magna de La Nau de la Universitat de València. L’entrada és gratuïta fins a completar-ne l’aforament.

Cada projecció comptarà amb persones convidades, especialistes en el tema a tractar, que presentaran la pel·lícula. En acabar, tindrà lloc un col·loqui en el qual i el públic tindrà ocasió de participar-hi.

Programa clicant ací.

Data d'actualització: 12 de de setembre de 2017 08:00.

Llista de notícies