El catedràtic José María Martín Moreno rep la Medalla Stampar al mèrit en Salut Pública

José María Martín Moreno.

José María Martín Moreno, catedràtic de medicina preventiva i salut pública de la Universitat de València, rep aquest dijous la Medalla Stampar al mèrit en Salut Pública. El lliurament es realitza en el context de la sisena Conferència Europea de Salut Pública que se celebra a Brussel·les.

Martín Moreno és coordinador de la Unitat de Control de Qualitat en l'Hospital Clínic Universitari de València; professor associat sènior en l'Escola Johns Hopkins School of Public Health, a Baltimore (EUA), i conseller de l'Oficina Regional Europea de l'Organització Mundial de la Salut en l'àmbit de les malalties cròniques, els sistemes de salut i la salut pública. 

La medalla Stampar està reservada a persones que han dedicat la seua vida a la salut pública. La carrera professional de Martín Moreno respon a aquest perfil, i inclou la prevenció d'epidèmies, malalties cròniques no transmissibles, control de càncer, nutrició i polítiques de salut articulades a través de la gestió dels sistemes de salut. 

La candidatura de Martin Moreno (que a més ingressarà en la Real Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana el pròxim 21 de novembre) va ser proposada pel Consell de Direcció de l'Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut, amb el suport de la Conselleria de Sanitat valenciana.

 

Data d'actualització: 14 de de novembre de 2013 08:47.

Llista de notícies