Cerimònia de lliurament dels Premis Extraordinaris de Medicina i Odontologia

Façana principal de la Facultat de Medicina i Odontologia.

La Facultat de Medicina i Odontologia ha lliurat aquest dimecres, 8 de maig, els Premis Extraordinaris de Llicenciatura en Medicina i Grau en Odontologia del curs 2011-2012. En la mateixa cerimònia, s'ha celebrat un acte de reconeixement i agraïment als professors i al personal d’administració i serveis jubilats l’any passat. La gala ha tingut lloc a l’Aula Magna de la Facultat.

Els guardonats són Luis Miranda Gómez, Alejandro Durante López, Alejandra de Andrés Gómez, Andrea Eixeres Esteve, Ana Payá Chaume i Leticia Ortega Evangelio, per la Llicencuatura en Medicina; i Riccardo Fabian Fonzar i Diego Millán Martínez, pel Grau en Odontologia. Els llicenciats en Medicina han aprovat els exàmens del MIR (Metge Intern Resident) en la darrera convocatòria.

A l'acte han assistit la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez; el degà de la Facultat de Medicina i Odontologia, Federico Pallardó; la vicedegana Montserrat Catalá, i el secretari, Luis Aparicio. En la taula també ha estat present Lorena Saus, en representació de la Fundación Sistemas Genómicos.
 

Data d'actualització: 8 de de maig de 2013 15:29.

Llista de notícies