Cultura a canvi d’aliments per als més necessitats, aquest dijous en Filologia, Traducció i Comunicació

Cartell de la iniciativa.

L’ADR i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació ha organitzat per a aquest dijous, 10 d’octubre, la jornada ‘Aliments x Cultura’, amb actuacions i música en directe. A canvi de pagar un peculiar preu (dos quilos d’aliments) es podrà aconseguir una entrada. El material recollit es farà arribar al Banc d’Aliments de València.

L’actor Eugeni Alemany i el músic Toni de l’Hostal són els artistes participants en l’actuació, a partir de les 19 hores, al saló d’actes de la Facultat.

Les persones que no puguen anar-hi, però vulguen col·laborar amb la recollida solidària d’aliments, podran fer-ho durant tot el dia. Al corredor que hi ha abans d’entrar al saló d’actes del centre es podran dur aliments, i dipositar-los als containers instal·lats pel Banc d’Aliments.

Aquells que sí que vulgues assistir a l’actuació, hauran de dur els “dos quilos solidaris” a la mateixa entrada, entre les 18 i les 19 hores. A canvi rebran un tiquet que donarà accés a la sala.

En la iniciativa col·labora el Patronat sud-Nord i la Càtedra Unesco.

Segons expliquen els organitzadors: “Després de la crida que el Banc d’Aliments va fer en juliol passat a la societat valenciana, la nostra facultat no vol romandre lluny d’una societat que la necessita. Els valors humanistes són la nostra essència i, en conseqüència, ajudar qui més ho necessita és una tasca cívica que ens pertoca ara més que mai”.

La llista d’aliments necessaris van des dels aliments infantils (llet de continuació, cereals i ‘potitos’), fins a l’oli, la tomaca fregida, la llet, les galetes...

 

Data d'actualització: 8 de d’octubre de 2013 12:34.

Llista de notícies