L’exrector Francisco Tomás ingressa aquest dimarts en l’Acadèmia de Medicina

Francisco Tomás.

L’exrector de la Universitat de València Francisco Tomás ingressa aquest dimarts, dia 23 de febrer, en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana. La sessió començarà a les 19 hores a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia (avinguda de Blasco Ibáñez, 15). Francisco Tomás va rebre la Medalla de la Universitat en octubre de 2010.

Durant l’acte, el nou acadèmic pronunciarà una conferencia titulada ‘Estructura y dinámica de las proteínas. Los modelos multiescala aplicados a biomoléculas’. En nom de l’Acadèmia respondrà Juan Viña Ribes.

Francisco Tomás Vert va nàixer a València el 20 de setembre del 1943. Es va llicenciar en Ciències Químiques per la Universitat de València (1965) amb Premi Extraordinari de Llicenciatura. Doctor en Ciències Químiques per Universitat de València (1971), també amb Premi Extraordinari de Doctorat.és autor de 137 publicacions científiques en forma d’articles en revistes de l’especialitat i capítols de llibres. A més de nombroses comunicacions i ponències en congressos científics.

Ha dirigit 19 tesis doctorals i 14 tesines de llicenciatura. Bona part dels autors de les mateixes són hui en dia catedràtics o professors titulars d’universitat. Becari de la Fundació Juan March 1976, se li va concedir una subvenció del Programa de Professors visitants d’Iberdrola Ciència i Tecnologia.

Francisco Tomás va ser rector de la Universitat de València entre els anys 2002 i 2010. Anteriorment també va ser vicerector d’Investigació.

Data d'actualització: 22 de de febrer de 2016 07:00.

Llista de notícies