Mostra Viva premia la Universitat de València en la seua gala de cloenda

El vicerector Antonio Ariño (esquerra) arreplega el guardó de mans de Vicent Garcés.

El festival Mostra Viva va cloure el passat dissabte, 15 d’octubre, al Palau de la Música de València l’edició del 2016 amb el lliurament del Premi Pont del Mediterrani a la Universitat de València i l’homenatge al realitzador italià Ettore Scola. El president d’honor de Mostra Viva, Vicent Garcés, va lliurar el premi a la institució, recollit pel vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat, Antonio Ariño.

Amb el guardó a la Universitat de València, Mostra Visca vol reconéixer el compromís de la institució acadèmica amb la cultura i el Mediterrani, i la seua implicació amb el festival tant pel que fa a la cessió d’espais com en l’organització d’activitats.

En el seu discurs, el vicerector va agrair el paper de totes les persones que han impulsat aquest projecte i que ara ja és una realitat consolidada. “La Universitat i tot el personal de La Nau ens sentim honrats amb aquest reconeixement que entenem com el compliment de la nostra obligació com a institució pública i com a Universitat: fomentar i acollir la cultura crítica”.

A més, Antonio Ariño va anunciar que el compromís amb el festival serà encara més rellevant el pròxim any, ja que està previst col·laborar amb un projecte amb Sicília, amb Mario Patané i la Univeridad di Catania, i en el marc del festival se celebrarà un congrés sobre polítiques culturals en el Mediterrani. 
 

Data d'actualització: 17 de d’octubre de 2016 11:15.

Llista de notícies