I Setmana Cultural del Campus dels Tarongers

Campus dels Tarongers.

Les quatre facultats del Campus dels Tarongers de la Universitat de València han organitzat la I Setmana Cultural, que ha arrancat aquest dilluns. Debats i conferències sobre diferents temàtiques completen el programa. La plaça del Patriarca de València ha estat l’escenari de la primera activitat, amb una conferència de Rafael Castelló.

El director del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València, Rafael Castelló, ha parlat sobre ‘Desigualtat socials i pràctiques lingüístiques’.

Dimarts 23 d’abril, a les 19 hores, a l’aula N507 (Aulari Nord), el col·lectiu València en Acull organitza una conferència titulada ‘Monòlegs de l’exclusió’.

Dimecres 24 d’abril, l’Aula PB-04 de la Facultat de Magisteri serà l’escenari de la Mesa Redonda titulada ‘Present i futur de l’edició’. Hi participaran Àfrica Ramírez, Arturo Puig, Jesús Figuerola i Josep Gregori. A les 12 hores. El mateix dimecres, a les 18 hores, al mateix lloc hi haurà una mesa redona d’il·lustradors, amb Paco Giménez, Aitana Carrasco i Cristina Durán.

El saló de graus de la Facultat d’Economia acull dijous, dia 25, la jornada ‘Llengua, Cultura, Empresa’. A les 16 hores, hi haurà un debat entre Rosa Serrano i Maria Josep Cuenca. A les 17:30 serà el torna de Vicent Soler, degà d’Economia, qui parlarà sobre ‘L’economia valenciana i el valencià’. I a les 18:30, debatran Pau Rausell, Josep Maria Soriano, Vicent Candel i Eva Caro.

El dia 26, al saló de graus de la Facultat de Dret (10:30 hores) està prevista la taula redona titulada ‘Problemes actuals de la propietat intel·lectual’, moderada per Javier Plaza, i amb Jesús Olavarría, Juan Antonio Ureña, Concha Sáiz i Felipe Palau. I a les 12:30, es presentarà la ponència ‘La llei de propietat intel·lectual 25 anys després’, per Rodrigo Bercovitz.
 

Data d'actualització: 22 de d’abril de 2013 15:00.

Llista de notícies