Tres professors de Medicina, entre els 19 investigadors guardonats per la Generalitat

Imatge dels guardonats.

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat ha reconegut la tasca investigadora en salut i biomedicina de 19 professionals, tres dels quals són professors de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València. Els guardonats han estat el professor de Medicina Andrés Cervantes, també cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic Universitari; el catedràtic d'Estomatologia José Vicente Bagán; i el catedràtic de Fisiologia i degà d’aquesta facultat, Federico Pallardó.

L’acte de lliurament dels reconeixements ha tingut lloc aquest dilluns a l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València, al qual ha assistit el conseller de Sanitat, Manuel Llombart, la directora general d’Ordenació, Avaluació, Investigació i Atenció al Pacient de la Conselleria de Sanitat, Teresa de Rojas, i el professor Santiago Grisolía, com a president del comitè científic d’aquests guardons.
 
La direcció científica de les distincions a la tasca investigadora en salut i biomedicina ha estat a càrrec d'un comitè, els membres del qual han valorat el treball dels professionals que desenvolupen la seua activitat als centres i fundacions de recerca vinculats a la Conselleria de Sanitat. Alhora, també s'han tingut en compte els professionals amb activitat predominant a l’àmbit assistencial als centres de la xarxa pública valenciana. 
 

Data d'actualització: 23 de de març de 2015 15:53.

Llista de notícies