• Recerca UV

Grup d'elits i partits - GREP

Referència del grup:

GIUV2017-362

 
Descripció de l'activitat investigadora:

El propòsit del grup és estudiar processos polítics a partir del paper que en ells hi juguen els partits polítics i les elits. En aquest sentit es proposa analitzar-ho en fenòmens diversos com: El comportament polític; L'elaboració i avaluació de polítiques públiques; La qualitat democràtica; L'estudi de les relacions de poder en diferents institucions, grups i moviments socials.

 
Pàgina Web:

No indicada

 
Objectius cientificotècnics:
  • Estudiar processos polítics a partir del paper que en ells hi juguen els partits polítics i les elits.
 
Línies d'investigació:
  • Partits polítics. El funcionament dels partits polítics: democràcia interna, relacions amb la societat civil organitzada, finançament. El paper dels partits polítics en el procés polític i, més específicament, en les polítiques públiques. Els paper dels membres en els partits polítics.
  • Elites políticas. La selecció de candidats i líders de partit. La selecció d'elits parlamentaries i de govern. El paper de les elits polítques en el procés polític.
 
Components del grup:
Nom Caràcter de la participació Entitat Descripció
Oscar Barbera AresteDirector-a UVEG-Valencia Professor-a Contractat-da Doctor-a
Equip d'investigació
Vicent Herrero CasanovaCol·laborador-a UVEG-Valencia Estudiant-a de doctorat de la Universitat de València
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies