Acte d'obertura curs 2023-2024.

I Jornada d’Innovació en la Investigació

Imatge d'un laboratori de la Universitat.

La Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València convoca el I Concurs de Pòsters Innovadors en el marc de la I Jornada d’Innovació en la Investigació, la qual tindrà lloc a València els pròxims 7, 8 i 9 de març a la Sala d’Actes de Rectorat (Blasco Ibáñez, 13). Avui, a més, s’obri el període d’inscripció gratuïta en aquest seminari de 20 hores –i dos crèdits lectivos- el qual finalitzarà el pròxim 4 de març. La I Jornada d’Innovació en la Investigació compta amb el finançament de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació i de la Caja Mediterráneo (CAM). A més de la col·laboració del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i de la Federación Jóvenes Investigadores-Precarios. Tant a les bases dels guardons com al programa de la Jornada i a la fitxa d’inscripció es pot accedir a través del web www.uv.es/cdcienca.

L’objectiu del I Concurs de Pòsters Innovadors és impulsar la creativitat i la competitivitat dels investigadors en el vessant de les seues habilitats de comunicació científica per la seua projecció en l’àmbit de la recerca i el professional. Aquest certamen està integrat per dues categories: a) de ciències socials i de l’educació i humanitats i b) de ciències bàsiques, ciències de la salut, enginyeries i arquitectures. Els premis per a cadascuna de les modalitats consisteix en 300 euros.

Es poden presentar a aquests premis, amb un sol pòster, investigadors predoctorals, postdoctorals, vinculats a projectes d’investigació de tot l’estat espanyol, tant en Organismes Públics d’Investigació (OPI) com en universitats públiques i privades. I el termini per a presentar els treballs és el 28 de febrer de 2011 (inclòs). El jurat, format per experts de la Universitat de València, donarà a conèixer el veredicte del I Concurs de Pòsters Innovadors durant la celebració de les I Jornades d’Innovació en la Investigació.

L’APOSTA PEL TALENT EMPRENEDOR
La I Jornada d’Innovació en la Investigació s’ha planificat per a promoure el talent innovador i emprenedor dels joves investigadors en l’àmbit estatal, alhora que pretén abordar qüestions fonamentals per al desenvolupament de la carrera investigadora, entre les quals destaquen l’elaboració del currículum científic, les habilitats per a la creació d’empreses en aquest sector o la comunicació científica. D’aquesta manera, la Càtedra de Divulgació de la Ciència vol contribuir al foment de les carreres científiques, l’autoocupació i la transferència de coneixement a la societat, mitjançant la divulgació com també amb la creació de spin-off.

Més informació: www.uv.es/cdiciencia

Data d'actualització: 14 de de febrer de 2011 13:55.

Llista de notícies