València, esgotada culturalment pel model de grans esdeveniments

23/11/15

Els investigadors de la Universitat de València Joaquim Rius Ulldemolins, Francesc Torres i Gil Manuel Hernàndez Martí, del Departament de Sociologia i Antropologia Social, han conclòs que el model urbanístic, cultural, turístic, de lleure i d’imatge de la ciutat de València, que durant les últimes dues dècades ha pivotat al voltant de la Ciutat de les Arts i de les Ciències (CAC) i la reordenació de la façana litoral, en ser arrossegat per la crisi i la manca de recursos, ha esgotat la potencialitat cultural de la ciutat, atesa l’alta identificació entre aquests elements i la imatge de València.

[Llegir més]

  Ajuts a la Cooperació per a l'any 2015

  Ajuts a la Cooperació per a l'any 2015 - Facultat de Ciències Socials

  16/11/15

  Resolució

  VI JDL 2015

  VI Jornades sobre Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana

  11/11/15

  València, 10 de desembre - 'Polítiques d'equitat, polítiques de desenvolupament: sense equitat no hi ha desenvolupament'

  [Llegir més]

   Concurs “Comprendre la Societat amb Ciències Socials”

   Concurs “Comprendre la Societat amb Ciències Socials”

   22/10/15

   Concurs de la Facultat de Ciències Socials dirigit a estudiants i estudiantes de Batxillerats i Cicles Formatius Superiors, sobre la problematització de situacions socials pròximes als centres de Secundària i vinculades a les titulacions de grau de la Facultat (Treball Social, Sociologia, Relacions Laborals).

   nov.
   29 - 29

   Agenda setmanal

   + esdeveniments

   Enquesta de satisfacció de titulats/des

   Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

    

   Assignatures de Relacions de Gènere

   Matrícula oberta. 4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podran incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

    

   Curs pràctic d’EXCEL aplicat a la gestió d’enquestes d’avaluació

   Dirigit al PAS, especialment de serveis que gestionen qüestionaris de satisfacció.

    

   Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

   La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

    

   Riu Túria, més viu que mai

   Exposició fotogràfica a la Facultat de Ciències Socials

    

   Programa YUZZ

   ¿Tens una idea innovadora? T'ajudem a llançar el teu pla de negoci. Inscriu-te al Programa YUZZ a la Universitat de València abans del 1 de decembre.

    

   Enquestes d'avaluació de la docència

   Del 23 de novembre al 31 de desembre, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar la docència del primer quadrimestre.

    

   + Vídeos

   Imatge de la portada del video;Facultat De Ciències Socials
   Imatge de la portada del video;Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals
   Imatge de la portada del video;Video Estudia Sociología

   Facultat De Ciències Socials

   La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

   Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals

   El Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals de la Facultat de Ciències Socials capacita per a l'exercici professional de la prevenció en les empreses. Des de 2006 formem als tècnics superiors en aquesta matèria, amb l'objectiu principal de contribuir a la protecció de la salut i el benestar als centres de treball.

   Video Estudia Sociología

   Video Estudia Sociología

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord