
La reproducció dels esdeveniments de l'AgendaUV en els portals web corporatius ha evolucionat cap a un format visual més cridaner en el qual les noves dimensions de la imatge li atorguen prominència a aquest element en la nova interfície.
2 de de febrer de 2022
El canvi ha comportat unes noves dimensions de les imatges que s'han de respectar per part dels editors i editores web per tal de garantir la homogeneïtat i la nitidesa en la publicació.
Des d'ara, les imatges dels esdeveniments han de tindre de forma obligatòria una grandària de 850x596 pixels, significativament superior a la utilitzada fins ara, de 540x378 pixels. Eixa grandària dóna prominència a la imatge en el nou format de reproducció dels esdeveniments de l'AgendaUV, per la qual cosa és necessari que els i les editores web paren atenció a la qualitat dela imatge utilitzada, atés que s'ha convertit en l'element més cridaner en el nou format de l'agenda.
Aquest és l'únic canvi incorporat per a migrar a aquest nou format. La resta de camps en la creació d'un esdeveniment de l'agenda s'emplenen com fins ara.
Cal recordar que el format de la imatge que es carregue a l'esdeveniment ha de ser .jpg o .png. Un dels errors més habituals dels editors/es és incrustar un document diferent, normalment .pdf, en el camp reservat a la imatge, el que porta al validador a rebutjar-lo, sol·licitar una imatge vàlida, i en definitiva retarda la seua publicació.
Aquest canvi persegueix dotar de major rellevància a una secció com l'AgendaUV, una de les més visitades per una informació de l'estil 'What to do', que conté desenes d'opcions diàries organitzades pels centres i entitats de la UV, com a conferències, debats, congressos, taules rodones, cinema, teatre, dansa, música, cursos, convocatòries de beques i ajudes, campanyes, actes acadèmics i institucionals, etc, tot en l'àmbit de la Universitat de València.
Recomanacions
Per a una major efectivitat en la difusió dels esdeveniments vinculats a la UV es recomana proporcionar la major informació possible en el camp 'Descripció' i redactar un text que, sense ser necessàriament extens, sí aprofundisca per exemple en el contingut d'una exposició, la matèria d'una conferència o unes jornades, o la biografia dels seus autors, conferenciants o participants, entre altres aspectes.