University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València

Olimpíades Internacionals de Biologia són unes competicions de caràcter internacional els participants de les quals són estudiants d’ensenyança secundària amb gran interés per la biologia, creativitat, capacitat d’observació, esperit crític i tenacitat. El seu origen està en les competicions organitzades per Txecoslovàquia, Hongria i Polònia en 1967.

Poden participar en les Fases Internacionals els estudiants seleccionats en la Fase Nacional del país corresponent.

L’Olimpíada Internacional de Biologia (IBO) se celebra anualment, a principis de juliol i en ella participen els estudiants seleccionats de més de 70 països dels cinc continents. A esta fase NO poden presentar-se els estudiants que hagen començat estudis universitaris. La passada edició de 2019 es va celebrar a la ciutat de Szeged (Hungría).

L’Olimpíada Iberoamericana de Biologia (OIAB) es va iniciar en 2006 amb Argentina, Bolívia, Brasil, Espanya, Mèxic i Perú. Des de llavors van incorporant-se progressivament la resta de països iberoamericans. També se celebra anualment. La passada edició, en 2019, ha tingut lloc a la ciutat de Cochabamba (Bolivia).

Més informació

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy