University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València

La Junta Directiva de l’OEB convocarà, cada any, la Fase Nacional de l’Olimpíada Espanyola de Biologia que es realitzarà entre els mesos de març i abril.

En la Fase Nacional se seleccionaran els millors estudiants. Els primers representaran a Espanya en la Fase Internacional (IBO) i els segons representaran a Espanya en la Fase Iberoamericana (OIAB).

Les proves constaran d’una part teòrica i d’una part pràctica que es realitzaran en dos dies consecutius. Els detalls de cada prova es comunicaran als delegats de cada Comunitat Autònoma. La matèria sotmesa a examen inclou els continguts dels programes de Biologia fins a 2n de Batxillerat.

Els estudiants seleccionats es comprometen a seguir les directrius del Comité Organitzador per a la seua adequada preparació en les proves internacionals. Cada any es determinarà el lloc i calendari del curs de preparació. És condició indispensable seguir les dites indicacions per a representar a Espanya en les Fases Internacionals.

Més informació

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy