Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Guia pràctica | Coneix els teus drets durant l'estat d'alarma

  • 3 d’abril de 2020
guia estado de alarma. Acceso.

Durant aquestes primeres setmanes de pràctiques no presencials, el grup d'estudiants de la Clínica Jurídica per la Justícia Social de la Facultat de Dret de la Universitat de València han treballat col·laborativament des de les seues cases en l'elaboració d'aquest tríptic amb l'objectiu de proporcionar una guia bàsica que ajude la ciutadania a conéixer els seus drets durant l'estat d'alarma. El treball, titulat "coneix els teus drets durant l'estat d'alarma", persegueix una de les finalitats bàsiques de l'ensenyament jurídic clínic, com és l'aproximació del dret a la ciutadania.

En aquest sentit, l'actitud dels nostres estudiants posa en el centre del debat la defensa dels drets com a mitjà per a aconseguir una societat més democràtica, qüestió que no pot admetre excepcions, malgrat la urgència i gravetat de situacions com la que estem vivint.

Si té alguna qüestió referent a la garantia de drets fonamentals durant l'estat d'alarma, contacte'ns en clinica@uv.es i intentarem donar-li una resposta.

Descarrega-te'l

Accés a la col·laboració en AlrevésyalDerecho | InfoLibre

Accés al vídeo

Imatges: