La Facultat de Dret ve organitzant en els cursos anteriors concursos de redacció i debat amb l'afany d'apropar la utilitat de les seues titulacions als estudiants i les estudiantes no universitàries al temps que es pretén fomentar la creativitat i l'esperit crític, activitat ja com a propòsit d'estimular i motivar els participants en l'oberta discussió dels afers públics així com de les qüestions relatives al món jurídic, criminològic i politològic i que en cada edició aconsegueix una major nombre de participants que practiquen noves tècniques de comunicació amb l'enfocament del concurs en una doble fase: redacció més debat posterior. Aquesta doble fase amb que compta el concurs a més permet combinar la correcta comunicació escrita amb les tècniques de la comunicació oral: quina postura adoptar en públic, com perdre la por escènica i com, en definitiva saber argumentar i convèncer amb els gest i les paraules.

És per això que, el Concurs "Les Regles del Joc" en l'edició d'enguany proposa als participants, com en les edicions anteriors, un nou tema suggeridor de debat i que els afecta de prop, amb el qual es fomenta els judicis crítics i constructius dels estudiants i les estudiantes. Alhora, també pretén intensificar el desenvolupament de les relacions humanes entre els centres participants i apropar-los al món universitari.

 

Concurs de Debats "Les Regles del Joc". Curs 2017/18
TEMA: "La gestació subrogada: Dret, privilegi o esclavitud?"
BASES
INSCRIPCIÓ: OBERT FINS 15 DE DESEMBRE DE 2017
CENTRES PARTICIPANTS
RESULTAT DE LA FASE ESCRITA
CONVOCATÒRIA FASE ORAL
RESOLUCIÓ DEL CONCURS

 

 

 

Més Informació: 

Deganat de la Facultat de Dret
Avgda. Tarongers s/n
46021 Valencia
deganat.dret@uv.es
www.uv.es/dret

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies