Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

AGRUPACIÓ "AR" DEL GRAU EN DRET

Grup d'alt rendiment acadèmic (ARA)

El Grau en Dret de la Universitat de València compta amb un grup per curs amb el reconeixement com a grup d'alt rendiment acadèmic (ARA) per part de la Generalitat Valenciana.

Accés al Grup ARA

Per accedir al grup ARA del primer curs cal haver estat admés al Grau en Dret pel procediment ordinari de la preinscripció. Una vegada admés en el Grau, cal fer una segona preinscripció al grup ARA.

Instruccions preinscripció ARA 2019/2020

L'oferta de places de primer curs és de 50 estudiants. En el cas d'haver més candidats que places, les sol·licituds s'ordenaran per ordre de nota d'admissió.

La sol·licitud de preinscripció es pot fer només els dies 15 i 16 de juliol (fins a les 14 hores) reomplint el Formulari preinscripció ARA 2019/2020

Es pot trametre presencialment als Serveis Administratius de la Facultat de Dret o bé remetent-lo a matricula.dret@uv.es  des del correu electrònic utilitzat a la preinscripció.

Per ser admés al grup ARA cal acreditar un nivell B2 d'anglés i presentar-ne un certificat acreditatiu. En cas de no poder acreditar d'inici el nivell B2 d'anglés, s'haurà d'aportar al llarg del curs i en tot cas abans de l'inici de la matrícula del curs posterior.

Docència i avaluació

La llengua vehicular de les assignatures amb grup AR serà l'anglés. Les classes, les tutories i l'avaluació del rendiment acadèmic es desenvoluparan íntegrament en aquesta llengua (en aquest quadre es pot consultar quines assignatures s'impartiran en castellà al curs 2019/2020)

Matrícula

La matrícula de primer curs s'ha de realitzar el dia que s'indique al llistat d'admesos al grup ARA que eixirà publicada el dia 16 de juliol. No s'ha de fer la matrícula el dia de la cita inicial per al Grau en Dret.

Per a segones i posteriors matrícules, els estudiants s'automatricularan el dia que els corresponga per la seua ordenació.

Desenvolupament dels estudis

Per obtenir la menció del grup ARA al SET (Suplement Europeu al Títol) cal haver superat més de la meitat dels crèdits del grau en grups en anglés en tres cursos diferents.

És possible superar assignatures repetides en grups en castellà o valencià així com matricular un itinerari d'optatives diferent al Itinerari Jurídic Internacional (impartit íntegrament en anglés i recomanat per als estudiants ARA).

L'estudiant ha de consultar el seu expedient abans de fer ús d'aquestes possibilitats ja que, si no té 121 crèdits en anglés a la finalització dels estudis, no podrà obtindre la menció ARA.

Els abandonaments del programa i les incorporacions al 2º curs del programa (condicionades a l'existència de places) es pot sol·licitar la primera quinzena de juliol.

Docència

Quadre d'agrupacions amb docència en anglés

 

 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies