University of Valencia logo Logo del portal

Encouragment and effort recognition: best double degree offers.

Encouragment and effort recognition: best double degree offers

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Education without borders: Leaders in international mobility.

Education without borders: Leaders in international mobility

Justo Herrera nomenat subsecretari del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social del Govern d’Espanya

  • June 16th, 2018

El Dr. Justo Herrera Gómez és professor del Departament de Direcció d’Empreses Juan José Renau Piqueras de la Universitat de València.

Herrera es doctor en Ciències Econòmiques i empresarials per la Universitat de València des de 1994; professor Titular de Universitat del Departament de Direcció d’empreses de la Universitat de València e Investigador principal de diferents projectes d’investigació sobre polítiques de recursos humans a les Administracions Públiques .  Investigador responsable de diferents convenis d’assessoria y suport tècnic per a la posada en marxa d’iniciatives concretes de Direcció de recursos humans en diferents Administracions Públiques(convenis i contractes gestionats a través de l’oficina de Transferència dels Resultats d’investigació (OTRI) de la Universitat de València).  Director de diferents tesis doctorals sobre temes de recursos humans, i en especial en contextos d’Administració Pública.

Autor de dos manuals sobre Direcció de recursos humans, diversos articles en revistes científiques, avaluador científic de revistes, congressos nacionals i internacionals…. Membre del Consell de Direcció de la Revista Arxius de Ciències Socials, de la Universitat de València. Professor invitat en programes internacionals de doctorat, així com en diferents màsters nacionals.

Justo Herrera era Director del Departament en el moment del seu nomenament en 2015 com a Director General de Recursos Humans i Econòmics de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, per a després centrar-se en la Direcció General de Recursos Humans en la mateixa Conselleria, lloc en què ha romàs fins a este últim nomenament.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy