Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Els estudis oficials de postgrau tenen com a finalitat l’aprofundiment de l’estudiant en la seua formació acadèmica, professional o investigadora, la superació dels quals dóna lloc als títols de màster universitari i doctor/a, respectivament. Les universitats poden establir màsters compartits entre centres, departaments i instituts, i també de caràcter interuniversitari o mixt amb altres entitats públiques o privades.
 

Els màsters es desenvolupen sota la direcció i la responsabilitat acadèmica d’un centre, d’un departament, d’un institut universitari d’investigació o d’una estructura específica creada a aquest efecte, sota la tutela de la Comissió d’Estudis de Postgrau.

Màsters

La superació del segon cicle d’estudis universitaris dóna lloc al títol oficial de màster universitari i està dedicat a la formació avançada, de caràcter especialitzat o multidisciplinari, dirigida a una especialització acadèmica o professional o bé a promoure la iniciació en tasques investigadores. Els màsters tenen una durada entre 60 i 120 crèdits ECTS (Sistema Europeu de Transferència de Crèdits), o el que és el mateix, d’un a dos cursos acadèmics. Els màsters contenen formació teòrica i pràctica i conclouen amb l’elaboració d’un treball de fi de màster. A més, quan tenen una orientació professional inclouen pràctiques en empreses i institucions. Els màsters oficials poden tenir continuació, o no, amb un programa de doctorat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies