Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL)

L'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) té com a objectiu ajudar en la inserció laboral a tots els estudiants i titulats de la Universitat de València i millorar les seues possibilitats professionals

Ets una empresa? Necessites contractar estudiants o titulats de la UV?

Si ets una empresa i necessites personal, pots inscriure't com a empresa en la Borsa de Treball i publicar-hi les teues ofertes de manera gratuïta.

L’OPAL disposa d’una base de dades amb més de 10.000 usuaris, permanentment actualitzada, tant estudiants com titulats amb experiència o sense.

Accedeix a la nostra bolsa de treball i registra't. I si no saps quina titulació sol·licitar, pots contactar amb el personal tècnic de l’OPAL que t’assessorà personalitzadament.

Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT)

La Fundació Universitat-Empresa de València és una organització, amb personalitat jurídica pròpia, promoguda pel Consell Social de la Universitat de València en 1989, l'objectiu de la qual és, d'una banda, que la societat aprofite les capacitats de la Universitat i, d'un altre, servir de vehicle per a transmetre a la Universitat les necessitats i inquietuds de la societat en general i les dels sectors productius en particular.

Per aixó, la Fundació fomenta i dóna suport el desenvolupament d'activitats conjuntes en tots aquells camps que afavoreixen l'intercanvi de coneixements i que, com a conseqüència, impulsen el desenvolupament i progrés econòmic.

Serveis que ofereix el Departament d'Ocupació Universitària i Creació d'Empreses:

  • Preselecció de candidats que s'ajusten al perfil requerit en la seua oferta d'ocupació.
  • Formació per a la consolidació d'empreses.

Per a qualsevol informació addicional, consulte les diverses pestanyes d'aquesta pàgina i en cas que li sorgisca algun dubte cride'ns al 963 262 600 o escriga'ns a ocupacio@adeit.uv.es facilitant-nos un telèfon on puguem localitzar-li.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies