University of Valencia logo Logo Equality Unit Logo del portal

Fondo Supera Covid-19

  • March 1st, 2020
Image de la noticia

Davant la situació crítica que estem vivint, les universitats espanyoles, CRUE i el Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC), en col·laboració amb el banc Santander, han constituït el FONS SUPERA COVID-19, amb 8,5 milions d'euros, dirigit a finançar programes, projectes col·laboratius i mesures de suport a l'àmbit universitari per a minimitzar l'impacte de la crisi provocada pel coronavirus en els àmbits sanitari, educatiu i social.

Té una línia específica de perspectiva de gènere:

2.2.2 Estudis i projectes de recerca amb perspectiva de gènere sobre l'impacte econòmic-social de la crisi. Es finançaran projectes sobre l'impacte de la crisi en les condicions econòmiques i laborals de les dones i homes durant i després de la crisi, així com l'efecte de la crisi en l'apoderament de la dona i en la violència de gènere.

Podeu accedir a la notícia en la web de la CRUE per a descarregar les bases, el formulari de sol·licitud i tota la informació respecte a aquesta convocatòria.

El termini per a la presentació de propostes comença el 22 d'abril, i es mantindrà obert fins a acabar els fons o, com a màxim, el 18 de desembre del 2020.