Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Ajudes a Associacions i Col·lectius d’Estudiants i Estudiantes de la Universitat de València per a la realització d’activitats socioculturals.
L'objecte d'aquesta convocatòria és donar suport a projectes d'activitats o intervencions socioculturals realitzades per associacions i col·lectius d'estudiants que es duguen a terme en el si de la comunitat universitària. A més, aquestes ajudes tenen com a finalitat principal afavorir l'associacionisme i promoure la participació sociocultural dels estudiants de la Universitat de València.
03/09/2019

Segon termini de presentació de sol·licituds per a activitats que es realitzen entre l'1 d'agost i el 14 de desembre: del 2 al 27 de setembre de 2019.

28/06/2019

El termini per a acceptar l'ajuda concedida finalitza el dia 12 de juliol de 2019.

10/12/2018

04/12/2018

El termini per a acceptar l'ajuda concedida finalitza el dia 20 de desembre de 2018.

Ajudes a Associacions i Col·lectius d’Estudiants de la Universitat de València per a la realització d’activitats socioculturals en el marc de "De març a novembre per la Igualtat"
L'objecte de la convocatoria és concedir ajudes a projectes d'activitats o intervencions socioculturals realilzades per estudiants, associacions o col·Iectius d'estudiants que es duguen a terme en el si de la comunitat universitària en el marc institucional de "De març a novembre per la Igualtat". A més a més, aquestes ajudes tenen com a finalitat principal promoure la participació dels estudiants per afavorir la igualtat de dones i homes en el si de la Universitat i en la societat.

12/06/2019

El termini per a acceptar l'ajuda concedida finalitza el dia 27 de juny de 2019.

5/03/2019

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert del 6 de març al 8 de abril de 2019, ambdos inclosos.

Ajudes a col·lectius i associacions d'estudiants amb representació al Claustre
Ajuda econòmica proporcional al número d'estudiants representants al Claustre, per a la realització d'activitats socioculturals dels grups, col·lectius o associacions d'estudiants amb representació al Claustre i inscrits al cens d'associacions i col·lectius de la Universitat de València.

Convocatòria 2019

Es concedeixen ajudes als col·lectius i associacions d'estudiants a partir que es publiquen els resultats de les eleccions al Claustre del 21 de novembre de 2019. 

Convocatòria 2018

El termini per a l'acceptació de les ajudes finalitza el dia 28 de febrer 2019

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies