Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Grup d'alumnes de secundària visitant la Universitat de València

Durant tota la setmana passada, milers d’estudiants de batxillerat i de cicles formatius han passat pels centres de la Universitat de València dins del programa Conèixer la Universitat. En total, han estat 16.299 assistents, dels quals 6.352 han visitat el campus de Blasco Ibáñez, 5.999 el campus dels Tarongers i 3.948 el campus de Burjassot. La Facultat d’Economia ha estat el centre que ha acollit més visites d’estudiants preuniversitaris, seguida de la Facultat de Dret, la Facultat de Magisteri, la Facultat de Medicina i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. 

Més de 300 estudiants de la Universitat de València, la majoria dels quals s’han format com a mentors i mentores en el programa Entreiguals, han estat els responsables de guiar l’alumnat visitant per les instal·lacions, mentre el professorat ha impartit xarrades informatives sobre l’oferta de graus i el personal d’administració i serveis ha col·laborat per fer possible aquesta multitudinària activitat. 

Les visites del programa Conèixer la Universitat, que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) amb la participació de tots els centres i serveis, tenen l’objectiu de mostrar als futurs universitaris i universitàries l’oferta formativa i de serveis de la Universitat per tal que puguen prendre millors decisions sobre el seu futur acadèmic.