Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Image de la noticia

L’assessoria jurídica, un servei gratuït per a l’estudiantat de la Universitat de València, estrena nou horari d’atenció. A partir d’aquesta setmana, es pot concertar cita amb l’equip de professionals que ofereix aquest assessorament en el següent horari: dilluns i divendres, de 9 a 14 h, i dimecres, de 16 a 19 h. 

Des de l’assessoria jurídica, un equip de professionals de l’advocacia ofereix assessorament en qüestions jurídiques i informació de les vies legals per a superar un conflicte a l’estudiantat universitari. Per exemple, es poden consultar temes relacionats amb: lloguer de pisos, assumptes laborals, reclamacions i recursos davant les administracions públiques, gestió d’associacions, prestacions, situacions familiars, matèria fiscal, etc. Forma part de les Assessories per a estudiants, un servei gratuït per a l’estudiantat de la Universitat de València que gestiona el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi). 

Per tal d’utilitzar aquest servei cal emplenar un breu formulari de sol·licitud de cita. Les dades es tractaran de manera confidencial i es contactarà amb la persona sol·licitant per concertar una primera cita dins de l’horari d’atenció.