Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

 

La sessió informativa en línia 'Et matricularàs a la Universitat?' té per objectiu informar el futur estudiantat universitari i les seues famílies sobre l’accés, l’admissió i la matrícula a la Universitat de València. Tindrà lloc el dimarts 20 de juny, a les 12 h, en línia, i s’hi podrà accedir des del portal Conèixer la Universitat.

Durant aquesta sessió es tractaran qüestions rellevants per al futur estudiantat com el funcionament de la preinscripció i de les llistes d’espera, la matrícula, les taxes i les exempcions i els serveis i recursos d’interès per a l’experiència universitària. A més a més, el públic assistent podrà preguntar els seus dubtes mitjançant un xat en directe atès per personal del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi). La sessió, organitzada pel Sedi, estarà conduïda per Cristina Villora, Tècnica d’Informació de la Universitat, i Carlos Algarra, estudiant de Periodisme, i comptarà amb la realització del Taller d’Audiovisuals.

La preinscripció del sistema universitari públic valencià tindrà lloc del 19 de juny al 7 de juliol. La Universitat de València ofereix 8.800 places de primer per al curs 2023-2024, repartides en 58 titulacions i 12 dobles titulacions, entre les quals es posen en marxa els nous dobles graus en Matemàtiques + Enginyeria Informàtica i Matemàtiques + Enginyeria Telemàtica. La matrícula serà del 17 al 20 de juliol, en el dia i l’hora assignat a cada persona admesa.

Per començar amb bon peu a la Universitat és d’especial interès per a l’estudiantat de nou ingrés el programa de mentoria Entreiguals. D'altra banda, per completar l’experiència universitària, la Universitat posa a l’abast de tot l’estudiantat una àmplia varietat d’iniciatives: la Benvinguda a la Universitat, activitats de formació complementària, formació en voluntariat, aprenentatge de llengües, esports, assessories psicològica i jurídica, borses de viatge i ajudes a la mobilitat i a la participació, entre moltes altres propostes.

Et matricularàs a la Universitat? forma part del programa Conèixer la Universitat que també inclou la Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació, les Visites a la Universitat i la pàgina web temàtica Conèixer la Universitat. És una iniciativa del Vicerectorat d’Estudis que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) i que compta amb la participació de les facultats i de l’escola de la Universitat de València.